Lenovo ThinkPad E470

16x

Notebook Lenovo ThinkPad E470 - Intel Core i5 7200U 2.5 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1292540
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad E470
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad E470


      14" FIREMNÍ NOTEBOOK

      ThinkPad E470 je lehký, odolný a výkonný a je navržen pro zvýšení produktivity, ať už jste kdekoliv. 14" notebook disponuje rychlým zpracováním, displejem s vysokým rozlišením a ergonomicky tvarovanou klávesnicí. Může být také nakonfigurován dle potřeb vašeho podnikání. Můžete nastavit úložiště, paměť, grafiku a spotřebu.

      Lenovo ThinkPad E470

      Tenký, lehký a výkonný

      I přes tenký a lehký design je ThinkPad E470 velmi výkonný, a pomůže vám tak dokončit práci rychleji, ať už jste kdekoliv. Je poháněn sedmou generací procesorů Intel Core a disponuje širokou nabídkou grafik, úložišť, pamětí a možností připojení. Můžete si ho tak přizpůsobit podle svých potřeb.

      Zabezpečený pro vaše podnikání

      E470 přichází s celou škálou vlastností, které zvýší vaši produktivitu včetně operačního systému Windows 10, který je kombinací všeho, co již z Windows znáte, a nových vylepšení, která si zamilujete. Přídavné HDMI a USB porty zjednoduší váš život při prezentacích a sdílení informací. Volitelná čtečka otisku prstu vám zjednoduší přihlášení, a vy si už tak nemusíte pamatovat heslo. Funkce Trusted Platform Module (TPM) vám dodá klid na duši, protože zašifruje všechna vaše data.

      Lenovo ThinkPad E470

      Snadné videokonferencey

      Díky širokoúhlému displeji, funkci sledování tváře a nižší citlivostí na zhoršené světelné podmínky vám vestavěná HD webkamera a duální mikrofony s potlačením okolního hluku usnadní spojení s kolegy a přáteli. E470 přichází také s pohodlnými multimediálními tlačítky pro snadný přístup k mikrofonu a reproduktorům.

      Oceněné klávesnice

      Plnohodnotná klávesnice ThinkPad odolná proti polití s ergonomickým designem a polohovacím zařízením TrackPoint zaručuje vynikající pocit při práci.TrackPad, který byl vylepšován v posledních více než 20 letech, přichází s tlačítky, které můžete nakonfigurovat podle sebe.

      Lenovo ThinkPad E470

      Skvělé zobrazení, pohlcující zvuk

      E470 je šetrný k očím i uším. Přichází s 14" FHD (1920x1080) displejem s antireflexní úpravou. Můžete si také vychutnat čistý a kvalitní zvuk díky vestavěným stereo reproduktorům a technologii Dolby Audio Premium.

      Legendární spolehlivost

      Proslulé odolností, výdrží a kvalitou notebooky ThinkPad úspěšně prošly mnoha testy odolnosti. Tyto testy zahrnují tlak, teplotu, vlhkost, otřesy a prachový test.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7200U 2.5 GHz 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      339 × 23.7 × 242 (mm)
      Hmotnost
      1.87 kg