Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

13x

Tablet Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver - Apple A8X 1.5 GHz, 2 GB, 16 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iPadOS 15.7, Bluetooth, Čtečka otisků prstů

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1290266
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver
      Tablet Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver - Fotka 1/3Tablet Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver - Fotka 2/3Tablet Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

       

      Navržený, aby se lehko držel. A těžko odkládal.

      iPad Air 2 má přepracovaný Retina displej, revoluční snímač otisků prstů Touch ID, výkonný čip A8X, vylepšené kamery iSight a FaceTime HD a ještě rychlejší bezdrát. V odolném hliníkovém těle, které je jen 6,1 milimetru tenké. Takže ho můžete brát skoro všude. A dělat s ním skoro všechno.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Čip A8X. Neuvěřitelně výkonný. Nikoli však ve vysávání baterie.

      Na iPadu Air 2 všechno reaguje plynuleji - od spouštění aplikací přes hraní her až po střih videa. Protože úplně nový čip A8X s 64bitovou architekturou třídy stolních počítačů má o 40 procent rychlejší CPU než čip A7 v iPadu Air předchozí generace. A 2,5násobný grafický výkon. Přitom na baterii pořád vydrží 10 hodin.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Touch ID. Zabezpečení jediným designem svého druhu - otiskem prstu.

      Díky revolučnímu snímači otisků prstů Touch ID můžete svůj iPad Air 2 odemykat a do zabezpečených aplikací se přihlašovat otiskem prstu. Taky jím můžete potvrzovat nákupy v iTunes, iBooks Storu a App Storu - bez zadávání hesla nebo platebních údajů.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Aplikace, které používáte.

      iPad Air 2 dostanete s výkonnými aplikacemi na každodenní záležitosti. A s aplikacemi Apple na vytváření prezentací, retušování fotek, střih filmů, skládání hudby a mnoho dalšího můžete být ještě produktivnější a kreativnější. Na iPadu Air 2 fungují i mnohé aplikace, na jaké jste zvyklí - třeba Microsoft Word nebo Excel. V App Storu jsou stovky tisíc dalších aplikací vyvinutých přímo pro iPad. Takže ať se zajímáte o fotografii, hry, cestování nebo osobní finance, určitě najdete takovou, se kterou vám to půjde líp.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Rychlejší bezdrát.

      Udržovat připojení ještě nikdy nešlo tak snadno a rychle jako s iPadem Air 2. Jeho Wi-Fi 802.11ac s technologií MIMO je totiž víc než dvakrát rychlejší než Wi-Fi na iPadu Air předchozí generace. Takže si web můžete prohlížet, videa streamovat a obsah stahovat rychleji než kdy předtím. A Wi-Fi + Cellular (dle konfigurace) model podporuje rychlejší sítě a ještě víc sítí po celém světě, takže se připojíte na víc místech.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Dvě parádní kamery. V přestrojení za iPad.

      Nový 8MP fotoaparát iSight má vyspělou optiku, vylepšený snímač a výkonnější obrazový signálový procesor, a tak dokáže zachycovat neuvěřitelně detailní fotky a videa v rozlišení 1080p. Můžete jím taky pořizovat panoramata ve vysokém rozlišení, časosběrná  a zpomalená videa. Videohovory a selfies jsou s kamerou FaceTime HD ještě lepší než dřív, zvlášť při slabém osvětlení. Retina displej není jen skvělý hledáček, ale zároveň dělá z iPadu Air 2 skvělý nástroj na focení, úpravy a sdílení fotek a videí. A existuje nepřeberné množství aplikací, které využívají vestavěné kamery například na analýzu golfového švihu, virtuální přesouvání nábytku po obýváku nebo skenování a ukládání dokladů a stvrzenek.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Všechny vaše soubory. Po ruce.

      Své fotky, videa a další soubory můžete ukládat přímo v iPadu Air 2. Nebo je můžete ukládat na iCloudu a bezpečně k nim přistupovat odkudkoli. Samozřejmě je můžete ukládat a spravovat i v aplikacích jiných provozovatelů, jako je třeba Dropbox nebo Google Drive. A prostým klepnutím můžete své dokumenty a soubory sdílet přes AirDrop s lidmi v blízkosti. Bez jakéhokoli nastavování.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Spolehlivě bezpečný.

      Při vývoji iPadu Air 2 a iPadOS nám šlo o to, aby fungovaly v hladké souhře a vytvářely skvělý zážitek ve vysoce bezpečném prostředí. Protože iPadOS vyvíjíme s takovým důrazem na zabezpečení, většina mobilního malwaru na světě končí na jiných platformách. A neustále pracujeme na tom, aby byl ještě bezpečnější. V rychlosti dodávání aktualizací operačních systémů jsme na špičce počítačového průmyslu a stahování i instalaci aktualizací na iPadu maximálně usnadňujeme, abyste mohli stále využívat nejnovější ochranné mechanismy.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Na soukromí záleží.

      Ve společnosti Apple si vás neprofilujeme podle obsahu e-mailů nebo zvyklostí při prohlížení webu, abychom pak váš profil prodávali inzerentům. "Nemonetizujeme" informace, které si ukládáte na iPadu do iCloudu. A nečteme vaše e-maily nebo zprávy, abychom získali informace, které zhodnotíme. Náš software a služby mají přispět k tomu, abychom přinášeli ještě lepší produkty. Nic jiného.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Pište, tiskněte, sledujte. A rozlučte se s kabely.

      iPad Air 2 má skvělou klávesnici na obrazovce, ale pokud chcete používat samostatnou fyzickou klávesnici, máte si z čeho vybírat - ať už se rozhodnete pro Apple Wireless Keyboard, nebo dáte přednost Bluetooth klávesnici jiného výrobce. Tisknout z iPadu Air 2 můžete pomocí technologie AirPrint, kterou podporuje většina bezdrátových tiskáren. A prostřednictvím AirPlay a Apple TV můžete bezdrátově streamovat cokoli z iPadu Air 2 na HD televizi.

      Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver

      Obsah balení:
      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A8X 1.5 GHz 
      Operační paměť 
      2 GB 
      Pevný disk 
      16 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iPadOS 15.7 
      Rozhraní 
      1xLightning, 1x Jack 3,5mm 
      Výbava 
      Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Čtečka otisků prstů, Bluetooth, WiFi 
      Barva 
      stříbrná 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      169.5 × 240 × 6.1 (mm)
      Hmotnost
      437 g

      Tablet Apple iPad Air 2 16GB WiFi Silver je zařazen také v těchto kategorií: