Dell Latitude E5570

386x

Notebook Dell Latitude E5570 - Intel Core i5 6440HQ 2.6 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 530, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1281224
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E5570
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude E5570


      Pracovitý notebook Dell

      Firemní 15.6palcový notebook Dell Latitude E5570 je přímo stvořen pro práci na cestách a vždy vám poskytne spolehlivost a potřebný výkon. Firemní notebooky s vysokou odolností, dlouhou výdrží při práci na baterie a excelentní mírou zabezpečení - to jsou notebooky Dell řady Latitude. Firemní zaměření ovšem neznamená, že si právě tento notebook nemůže oblíbit i kdokoliv jiný. V notebooku řady Latitude získáte elegantního společníka s robustní konstrukcí, který je vždy připraven splnit vaše požadavky. 

      Dell Latitude E5570

      Dell Latitude řady 5000

      Notebooky a zařízení 2v1 Dell Latitude jsou systémy, které byly navrženy pro jedinečnou spolehlivost, mobilní výkon a použitelnost ve firemním prostředí. Dell Latitude řady 5000 představují zařízení se špičkovou přenositelností, možnostmi správy a vysokým stupněm zabezpečení. Řada 5000 je skvělou investici do spolehlivého partnera po vaše podnikání.

      Výkon pro vysokou produktivitu

      Díky moderním procesorům Intel, včetně modelů poslední generace procesorů Core, v kombinaci s operační pamětí DDR4 dostanete k využití vysoký výkon. V případě volby modelu s SSD diskem je dalším bonusem exkluzivně rychlý start operačního systému stejně jako dalších aplikací, případně je možné zvolit model s vysokokapacitním klasickým diskem. Za pomoci úsporné grafické karty integrované v procesoru dále notebook vydrží pracovat dlouho na bateriové napájení. Modely se samostatným grafickým akcelerátorem vám pak umožní naplno využívat náročné grafické aplikace.

      Dell Latitude E5570

      Odolný a praktický design

      Notebook je vybaven odolným krytem z polymeru vyztuženého uhlíkovými vlákny s vylepšenou strukturou a profesionálním designovým provedením. Samozřejmě nechybí ani klávesnice odolná proti polití a závěs s možností otočení o 180 stupňů, který umožňuje položit displej i klávesnici rovně pro lepší sdílení obsahu s kolegy.

      Zabezpečení na úrovni

      Latitude E5570 vám poskytnou zabezpečení, které potřebujete pro své podnikání. Samozřejmostí je celá řada technologií zabezpečení včetně Trusted Platform Module v závislosti na konfiguraci, nebo osvědčené řešení ochrany dat před zcizením Dell Data Protection. Nechybí ani možnost konfigurace s praktickou čtečkou otisků prstů (dle konfigurace) a čtečkou čipových karet (dle konfigurace).

      Dell Latitude E5570

      Potřebné možnosti konektivity

      To je nejen integrace moderního rozhraní USB specifikace 3.0, ale též konektivit Wi-Fi pro připojení k bezdrátovým sítím a Gigabit Ethernet pro kabelovou konektivitu. Vybrané modely pak mohou být osazeny také modulem pro širokopásmové mobilní připojení WWAN nebo konektivitou WiGig. Nechybí ani rozhraní HDMI a VGA pro pohodlné připojení externího monitoru a celá řada dalších prémiových vlastností. S volitelným dokováním EDock (dle konfigurace) snadno integrujete notebook do kancelářského prostředí.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6440HQ 2.6 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 530 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      377 × 23.4 × 255 (mm)
      Hmotnost
      2.0 kg