Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

60x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Intel Core i7 7600U 2.8 GHz, 16 GB, 500 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 14 palců 2560 x 1440 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1281017
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)
      Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 1/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 2/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 3/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 4/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 5/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 6/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 7/8Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.) - Fotka 8/8
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

       

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen)

      Konvertibilní ultrabooky řady ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) od společnosti Lenovo patří k tomu nejlepšímu, co si lze pro své podnikání, nebo do firmy pořídit. Nejen že tyto notebooky vynikají svou odolností, ale jsou i velmi výkonné při zachování skvělé mobility za pomoci 14" displeje s vysokým rozlišením a technologií IPS nebo OLED, nízké hmotnosti, tenkého provedení a baterie s dlouhou výdrží. X1 Yoga (2nd Gen) je flexibilní se čtyřmi režimy použití - notebook, stojánek, stan a tablet. Záleží pouze na tom, jak moc displej notebooku pootočíte kolem pohyblivé osy a na zařízení pak můžete používat své oblíbené aplikace čtyřmi různými způsoby, tak jak je to pro vás optimální.

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

      Používejte ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) způsobem jaký potřebujete

      Využijte jedinečný design notebooku ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) a otáčejte dotykový displej o 360°. Notebook proto umožňuje použití ve čtyřech různých režimech. Použije polohu notebook pokud chcete pracovat produktivně. Stojánek vám umožní pohodlné prezentace a multimediální zábavu v optimální poloze displeje. Poloha stan je velmi stabilní pro dotykové ovládání, a když otočíte displej o plných 360°, pak můžete X1 Yoga (2nd Gen) využít jako klasický tablet.

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

      Úžasný displej

      Konvertibilní ultrabooky ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) využívají jen ty nejlepší technologie. Nejinak je tomu i u použitých displejů. Můžete volit konfigurace s rozlišením Full HD 1920 x 1080 bodů nebo dokonce WQHD 2560 x 1440 bodů. Obě rozlišení jsou dostupná s technologií IPS a vysoké WQHD lze získat dokonce v provedení s nejmodernějším panelem OLED.

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

      Excelentní mobilní pracovní stanice

      Notebooky X1 Yoga (2nd Gen) spadají do řady legendárních notebooků ThinkPad a tomu odpovídá i jejich mistrné zpracování s vysokou odolností, účelností a výkonem. V případě nového X1 Yoga (2nd Gen) je vše skloubeno s excelentní mobilitou, s minimální hmotností a tenkým provedením, a výdrží pro celodenní pracovní nasazení. S hmotností začínající kolem 1,4 kg je nový X1 Yoga (2nd Gen) jedním z nejlehčích 14“ zařízení typu Ultrabook a díky tenkému provedení pouhých cca. 17 mm se také skvěle přenáší.

      Baterie na celý pracovní den

      S novým ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) získáte výdrž baterie až několik hodin na jedno nabití (v závislosti na konfiguraci), což je zárukou, že vás notebook nezklame po celý pracovní den. Když už je třeba notebook nabít, pak oceníte technologii RapidCharge pro extra rychlé nabíjení za 60 minut na 80% kapacity.

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

      Odolný dle armádních standardů

      Svou konstrukcí se ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) řadí mezi nejodolnější zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách zahrnujících prach, vibrace, horko, chlad, vysokou nadmořskou výšku, vodu, vlhkost, sluneční záření a plísně.

      Plně vybavený

      ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) je vybaven dvojicí rozhraní Thunderbolt 3, které využívá konektor USB Type-C a je kompatibilní s USB 3.1 Gen 2. S tímto rozhraním tak získáte opravdu široké možnosti připojení, nabíjení i dokování. S pomocí rozhraní HDMI je velice snadné připojit externí zobrazovací zařízení. Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a mikrofonem bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Nechybí nezbytná síťová konektivita v podobě WiFi ac a Bluetooth. U vybraných konfigurací je dostupné také připojení WWAN 4G LTE, nebo možnost dodatečného osazení modemu. Za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB specifikace 3.0/3.1 Gen 1 pro extrémně rychlé datové připojení externích paměťových zařízení. Jako každému správnému ThinkPadu ani zde nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

      Tiché chlazení

      Nenechte se rušit při práci díky patentované technologii lopatek ventilátoru, které zajišťují účinné chlazení a tichý chod. ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) se vyznačuje velmi nízkými provozními teplotami.

      Zabezpečení podnikové úrovně

      S integrovanou čtečkou otisků prstů s dotykovým senzorem, která je spolehlivější a přesnější než běžné čtečky, získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc je vybaven také modulem TPM (Trusted Platform Module), což je specializovaný čip určený k zabezpečení hardwaru. ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen) je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

      Promyšlená klávesnice

      Inovativní klávesnice ultrabooku ThinkPad X1 Yoga je jedna z vychytávek, která vás osloví. Při přechodu mezi jednotlivými režimy použití se rám klávesnice automaticky nadzvedne a klávesy se uzamknou. Díky tomu se ultrabook pohodlněji drží a nedochází k nechtěnému stisknutí kláves.

      Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2nd Gen.)

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7600U 2.80 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      500 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1440 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      333 × 17.1 × 229 (mm)
      Hmotnost
      1.45 kg