Lenovo ThinkCentre M900 SFF

91x

Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Intel Core i5 6400T 2.2 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 530, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1272132
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF
      Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Fotka 1/6Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Fotka 2/6Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Fotka 3/6Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Fotka 4/6Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Fotka 5/6Počítač Lenovo ThinkCentre M900 SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M900 SFF

       

      PC Lenovo ThinkCentre M900 SFF

      Osobní počítač Lenovo ThinkCentre M900 v kompaktním provedení skříně Small Form Factor představuje všestranný počítač podnikové třídy. Je spolehlivý, odolný a velmi schopný partner pro vaše podnikové aplikace a multitasking. Oceníte technologie pro úsporu energie, takže investice do počítače ThinkCentre řady M900, je investice do ekologie a nízkých provozních nákladů.

      Lenovo ThinkCentre M900 SFF

      Potřebný výkon pro firemní aplikace

      Počítače ThinkCentre M900 v provedení Small Form Factor jsou vybaveny kvalitním a výkonným hardwarem. Za pomoci procesorů Intel, v závislosti na modelu až Core i7 6. generace, je počítač připraven splnit vaše každodenní očekávání. Zabudované technologie poskytují vysoký výkon a v kombinaci s velkokapacitními pevnými disky nebude nejmenší problém uložit neuvěřitelné množství uživatelských dat a obsahu, nebo s disky SSD zažít excelentní rychlost startu systému a aplikací. V případě potřeby vyššího grafického výkonu můžete zvolit provedení s diskrétní grafickou kartou.

      Lenovo ThinkCentre M900 SFF

      Kvalitní zabezpečení

      ThinkCentre M900 SFF obsahuje jedny z nejlepších nástrojů zabezpečení. Počítač může být vybaven spínačem pro detekci vniknutí do šasi, který upozorní uživatele na jakékoliv neoprávněné pokusy o otevření šasi. K dispozici jsou také konfigurace s fyzickým zabezpečením pomocí kabelového zámku a volitelné konfigurace s modulem TPM. Modely s technologií Intel vPro zajistí pohodlnou a efektivní správu počítače. IT správci mají k zařízení přístup i na dálku a to i v případě, že je počítač vypnutý. Tato technologie umožní snadnou diagnostiku, opravy systémů nebo aktualizace pro váš systém. Stačí si jen vybrat konfiguraci zabezpečení jaké vyžadujete.

      Šetří energii i náklady

      Nástroj Lenovo Desktop Power Management kontroluje spotřebu energie počítače a pomáhá vám tak šetřit energii a náklady. Kromě toho certifikace, jako například ENERGY STAR, a napájecí zdroj s vysokou účinností přispívají k ochraně planety.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6400T 2.2 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 530 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      8xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      88 × 357 × 338 (mm)
      Hmotnost
      5.6 kg