24" LCD Samsung S24C650MW

10x

Monitor 24" LCD Samsung S24C650MW - 24 palců 1920 x 1200 px IPS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Samsung
Kód:1270438
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 24" LCD Samsung S24C650MW
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      24" LCD Samsung S24C650MW

       

      Zakuste minimalistické provedení, ale maximální výsledky.

      Mimořádně tenký rám maximalizuje požitek ze sledování monitoru. Čím užší rám, tím méně jsou uživatelé při sledování monitoru rozptylování a mohou se více soustředit. Velký prostor obrazovky usnadňuje zřízení pracovního prostředí se dvěma monitory, které zvyšuje celkovou produktivitu práce. Úzký rám se však hodí i pro ty, kteří hledají elegantní monitor, jenž jejich pracovišti dodá nádech sofistikovanosti.

      24" LCD Samsung S24C650MW

      Kompletní zvukové i video řešení s vestavěnými reproduktory

      Vestavěný dvousměrný stereofonní reproduktor Samsung zprostředkovává vysoce kvalitní stereofonní zvuk a bohatší zážitek z multimédií. S fantastickým zvukem od společnosti Samsung si vychutnáte filmy i hudbu, jako byste byli v kině či na koncertě. Cenově výhodné vestavěné reproduktory přispívají k vašemu pohodlí a ušetří vám drahocenné místo doma i v kanceláři.

      Zlepšení práce díky provedení HAS

      Provedení HAS (Height Adjustable Stand) od společnosti Samsung vám pomůže snadno najít ten nejideálnější úhel sledování monitoru. Díky snadnému ovládání si uživatelé mohou upravit výšku a sklon monitoru podle vlastní úrovně očí, a tím zlepšit celkovou produktivitu práce. Uživatelé tak budou ze všech výhod těžit opravdu naplno

      24" LCD Samsung S24C650MW


      Maximalizujte svůj prostor díky snadné montáži na stěnu

      Dopřejte svému monitoru tu nejlepší instalaci pomocí držáku na stěnu VESA. Ten se pyšní snadnou montáží i instalací, je pohodlný, bezpečný a kompatibilní – prostě dokonalý partner pro váš monitor. Vždy si budete moci dopřát ten nejlepší pozorovací úhel a navíc díky jeho štíhlému provedení ušetříte drahocenný prostor na pracovišti.

      Přejděte na vyšší úroveň s megadynamickým kontrastním poměrem

      Megadynamický kontrastní poměr nabízí nové úrovně barev a kvality obrazu, takže si budete moci plně vychutnávat skutečně realistický a věrný obraz. Fantastický megadynamický kontrastní poměr se postará o to, že černá je absolutně tmavá, bílá dokonale čistá a barvy maximálně jasné. Křišťálový čistý obraz je patrný na první pohled. Je to jako výbuch barev a ostatní obrazovky se při porovnání s tímto monitorem zdají být nudné. Užijte si multimediální obsah na profesionální úrovni, jakou si zaslouží.

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      24" LCD IPS WUXGA s rozlišením 1920 x 1200 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      553.7 × 381 × 223.5 (mm)
      Hmotnost
      5.75 kg

      Monitor 24" LCD Samsung S24C650MW je zařazen také v těchto kategorií: