Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

53x

Tablet Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray - Apple A9 1.8 GHz, 2 GB, 32 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iPadOS 16.7, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1268950
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

       

      Apple iPad

      Je tu nový iPad. Opět krásný, výkonnější a zábavnější. iPad má výborný displej, ještě vyšší výkon, skvělý intuitivní operační systém iOS 16 a množství aplikací instalovaných nebo dostupných přes App Store, se kterými můžete dělat všechno, co vás baví. Nechybí oblíbené kamery iSight a FaceTime HD ani zabezpečení Touch ID, prostě vše co čekáte od iPadu a ještě něco navíc.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

      Vysoké rozlišení plné detailů

      Retina displej se na 9.7“ IPS obrazovce může pochlubit obrovským rozlišením 2048 x 1536 bodů s hustotou 264 bodů na palec (ppi). Přináší tak velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro hraní her, práci i multimediální zábavu. Navíc je vybaven oleofobní povrchovou úpravou, která je odolná proti otiskům prstů.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

      Opět vyšší výkon

      Nový iPad zaujme vysokým výkonem, kterého bylo dosaženo integrací procesoru A9 s architekturou 64bit a grafického akcelerátoru M9, což přináší vyšší výpočetní i grafický výkon. Aplikace se chovají svižně a plynule, ať už se jedná o aplikace pro tvorbu obsahu, graficky náročné hry a klidně zvládne i dvě aplikace zároveň. I přes vysoký výkon je výdrž tabletu na baterii úctyhodných 10 hodin.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

      Tenký pouze 7.5 mm

      S tabletem získáte vše, co máte rádi na iPadu v neuvěřitelně elegantním a přenosném provedení. iPad má jen 469/478 gramů (WiFi/LTE varianta) a je 7,5 mm tenký, takže si ho můžete brát všude s sebou a přesvědčí i svou odolností hliníkového unibody těla.Takže si můžete vychutnat intuitivní operační systém, skvělé aplikace, vynikající výkon, nebo FaceTime hovory kdekoli a kdykoli budete chtít.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

      Kvalitní zabezpečení

      Dejte sbohem klasickému spojování bodů na obrazovce nebo dalších bezpečnostních prvků, které nemusí být vždy zcela bezpečné, pokud někdo zjistí klíč k odemknutí přístroje. Pro tyto případy vybavila společnost Apple nový tablet nejdokonalejším heslem, které nám darovala samotná příroda. Jedná se o čtečku otisků prstů, kde můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

      Dvě úžasné kamery

      Tablet je vybaven zadní kamerou iSight se snímačem 8MP a objektivem se světelností f/2.4, která společně s výkonným procesorem umožňuje používat funkce, jako jsou panorama, HDR, FullHD video, slo-mo zpomalené video 120fps, časosběrná videa, nebo například režim samospouště. Přední strana je vybavena FaceTime HD kamerou se snímačem 1.2MP a f/2.2, která umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

      Rychlé připojení WiFi standardu ac

      Zábava nebo práce na novém tabletu bude velmi rychlá díky vysoké rychlosti s připojením WiFi standardu 802.11ac, které je podstatně rychlejší než je tomu u standardu 802.11n. Díky tomu vám stahování filmů nebo streamování videa zaberou méně času a budete tak moci si dopřát kvalitní zábavu daleko dříve.

      Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray

       

      Obsah balení:

      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A9 1.8 GHz 
      Operační paměť 
      2 GB 
      Pevný disk 
      32 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iPadOS 16.7 
      Rozhraní 
      1xLightning 
      Výbava 
      Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Bluetooth, WiFi 
      Barva 
      šedá 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      Rozměry zboží
      169.5 × 240 × 7.5 (mm)
      Hmotnost
      469 g

      Tablet Apple iPad 5 32GB WiFi Space Gray je zařazen také v těchto kategorií: