Lenovo ThinkPad T570

321x

Notebook Lenovo ThinkPad T570 - Intel Core i7 6600U 2.6 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, nVidia GeForce 940MX, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1264850
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T570
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Odolný, ale zároveň lehký a tenký –notebook Lenovo ThinkPad T570 je ideální pro všechny, kteří si práci či studium často vozí s sebou na cesty. Notebook byl testován na extrémní zátěž podle armádních standardů. Polití, pád, vysoké teploty ani prašné prostředí jej nezastaví. Vícejádrový procesor Intel Core i7 dělá z notebooku opravdového pracanta, který vám dovolí maximalizovat vaši produktivitu. Rychlý SSD disk pojme až 256 GB dat. Díky matnému 15,6" FulHD displeji uvidíte obraz jasně a zřetelně i na slunci, ať už se věnujete práci či zábavě. Samozřejmostí je USB rozhraní, WiFi, HDMI a LAN port.

      Lenovo ThinkPad T570

       

      Pracovní Lenovo ThinkPad T570

      Repasovaný notebook Lenovo ThinkPad T570 z řady T-series je dalším přírůstkem do rodiny odolných notebooků, a přesto zůstává tenký a lehký. Má k dispozici technologie pro vyšší produktivitu a je speciálně vybaven pro profesionály, kteří si práci berou s sebou na cesty. Praktické funkce zajistí větší pohodlí a komfort při užívání, a to při zachování maximálního výkonu. Notebooky série T vynikají především svými výkonovými a užitkovými vlastnostmi. Díky neustálému vývoji, výzkumu a testování, posouvají hranice profesionálních notebooků o velký kus dopředu.

      Lenovo ThinkPad T570

      Odolný ThinkPad dle armádních standardů

      Svou konstrukcí se ThinkPad T570 řadí mezi jedno z nejodolnějších zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách podle mnoha různých parametrů a ve všech obstál na výbornou.

      Lenovo ThinkPad T570

      Výkonný a mobilní notebook

      Notebook je vybaven vícejádrovým procesorem Intel Core i7, který disponuje neuvěřitelným výkonem vzhledem k rozměrům zařízení. Skvělý výkon ještě více podpoří použitá paměť DDR4 a rychlý SSD disk s kapacitou 256 GB. Potěšeni budou především nároční firemní zákazníci a uživatelé, kteří jsou často na cestách. Notebook váží necelá 2 kg a s tloušťkou přibližně 20 mm je mimořádně snadno přenosný a zároveň opravdu výkonný pracant.

      Lenovo ThinkPad T570

      Plně vybavený

      ThinkPad T570 přichází s širokým spektrem konektivity. S pomocí rozhraní HDMI je velice snadné připojit externí zobrazovací zařízení. Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a mikrofonem bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Nechybí nezbytná síťová konektivita v podobě WiFi ac, Bluetooth a Gigabit Ethernet. Za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB 3.0 pro extrémně rychlé datové připojení externích paměťových zařízení. Jako každému správnému ThinkPadu ani T570 nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

      Lenovo ThinkPad T570

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6600U 2.60 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce 940MX 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      365.8 × 20.2 × 252.8 (mm)
      Hmotnost
      2.0 kg