Apple iPad Air 128GB WiFi Silver

12x

Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver - Apple A7 1.3 GHz, 1 GB, 128 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iOS 12.5.5, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1264172
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver
      Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver - Fotka 1/5Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver - Fotka 2/5Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver - Fotka 3/5Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver - Fotka 4/5Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver - Fotka 5/5
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple iPad Air 128GB WiFi Silver


      Retina displej

      Na Retina displeji iPadu vypadá vše stejně ostře jako ve skutečnosti. Text je dokonale vykreslený. Barvy jsou živé. Na fotkách a videu vynikne každý detail. To vše díky luxusnímu rozlišení 2048 x 1548 a použitému IPS panelu, který zajistí možnost sledovat multidotykový LED displej z téměř jakéhokoliv úhlu, a to bez ztráty kvality obrazu.

      Apple iPad Air 128GB WiFi Silver

      Výkonný čip A7

      Architektura čipu A7 v iPadu nabídne spolu s koprocesorem M7 až dvakrát vyšší výkon než čip předchozí generace a podává až dvojnásobný grafický výkon, aniž by tím trpěla výdrž baterie. I nejnáročnější aplikace nebo hry tak běží plynule, reagují okamžitě a neskutečně reálně.

      Apple iPad Air 128GB WiFi Silver

      Kamery FaceTime a iSight

      iPad Vám nabídne dvojici kamer, jenž Vám poslouží jak pro natáčení videí, fotografování tak pro videohovory. Hlavní zadní kamera pracuje s 5 Mpx fotoaparátem iSight. Prostředí fotoaparátu Vám dovolí bleskově přepnou mezi focením nebo možností nahrávat Full HD videa. Druhá, přední FaceTime HD kamera s 1.2 Mpx poslouží primárně pro Vaše videohovory. Ovšem nabízí také možnost nahrávat 720p videa nebo fotit dnes tak oblíbené selfie fotografie.

      Apple iPad Air 128GB WiFi Silver

      Neomezené možnosti iOS

      iPad Air funguje na prestižním systému společnosti Apple iOS 12. Ten nabízí přívětivé prostřední a plno užitečných funkcí jako AirDrop, ovládací centrum nebo dokonalejší multitasking. Samozřejmostí je podpora App Store, kdy každá z aplikací pro iPad jsou třída sama o sobě. Jsou totiž navržena právě pro iPad. A s aplikacemi prakticky ze všech kategorií se můžete zabavit při dojíždění, vyšperkovat prezentaci nebo ozvláštnit hodinu ve škole. Rovnou na iPadu.

      Apple iPad Air 128GB WiFi Silver

      Ultrarychlé bezdrátové připojení

      V přístroji je již zabudovaný bezdrátový WiFi adaptér, kterým se až dvakrát rychleji připojíte k 2,4GHz i 5GHz pracovním nebo domácím bezdrátovým sítím.

      Apple iPad Air 128GB WiFi Silver

      Zcela dokonalý způsob připojení.

      Součástí každého iPadu je zcela nový konektor Lightning. Je o 80 procent menší než 30pinový konektor. A jeho čistě digitální konstrukce je podstatně odolnější. Další skvělá vlastnost konektoru Lightning: je oboustranný. To znamená, že se Vám již nikdy více nestane, že by se Vám jej podařilo špatně zapojit.

      Obsah balení:
      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A7 1.3 GHz 
      Operační paměť 
      1 GB 
      Pevný disk 
      128 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iOS 12.5.5 
      Rozhraní 
      1xLightning, 1x Jack 3,5mm 
      Výbava 
      Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Bluetooth, WiFi 
      Barva 
      stříbrná 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      Rozměry zboží
      240 × 169.5 × 7.5 (mm)
      Hmotnost
      469 g

      Tablet Apple iPad Air 128GB WiFi Silver je zařazen také v těchto kategorií: