Acer Swift 3 Pure Silver

77x

Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Intel Core i5 1035G4 1.1 GHz, 8 GB, 512 GB SSD, Intel Iris Plus Graphics, 13.5 palců 2256 x 1504 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1258959
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer Swift 3 Pure Silver
      Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 1/7Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 2/7Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 3/7Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 4/7Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 5/7Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 6/7Notebook Acer Swift 3 Pure Silver - Fotka 7/7
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Acer Swift 3 Pure Silver

       

      Notebook Acer Swift 3 (SF314-52)

      Snadno přenosný notebook v kovovém provedení Acer Swift 3 nabízí styl a výkon kamkoli půjdete. Noste s sebou Swift 3 a poutejte pozornost s tímto elegánem. Jeho baterie vás nezklame výdrží a kvalitní zvuk dodá zábavě tu správnou atmosféru. Nyní můžete získat Swift 3 také s mobilní variantou nejnovějších oblíbených procesorů Intel.

      • Skvělá kombinace stylu, výkonu a lehkého přenosného designu.
      • Skvělý výkon mobilního procesoru Intel Core 10. generace.
      • Velmi pěkná výdrž baterie.

      Acer Swift 3 Pure Silver

      Krásný kovový design

      Acer Swift 3 (SF313-52) je stylově štíhlý a lehce přenosný notebook, který bude budit pozornost vždy a všude. Jeho tenká konstrukce o síle přibližně 16 mm a hmotnosti 1.2 kg vyrobená z prémiových slitin hliníku a hořčíku upoutá každý pohled.

      Acer Swift 3 Pure Silver

      Kompaktní, přesto výkonný

      Acer Swift 3 v 13.5" provedení je vždy připraven splnit vaše požadavky. Rychlé spouštění aplikací, přehrávání videa a bezproblémový multitasking jsou jeho doménou. Výkon je založen na nových procesorech Intel Core 10. generace, které doplňuje potřebná kapacita operační paměti, integrované grafické řešení Intel UHD Graphics a rychlé pevné disky SSD M.2 až PCIe NVMe. Nechybí ani veškerá potřebná konektivita, včetně Type-C Gen 2 a WiFi ax. Notebooky Acer Swift 3 vám v kompaktní konstrukci poskytnou maximální pohodlí a špičkový výkon. 

      Acer Swift 3 Pure Silver

      Rychlé bezdrátové připojení

      Pro pohodlnou práci je potřeba být rychle připojen. Swift 3 je pro tento úkol skvěle vybaven. Poskytne vám vysokou rychlost nejnovější bezdrátové technologie standardu WiFi ax, která nabízí další nárůst rychlosti a stability proti WiFi ac.

      Acer Swift 3 Pure Silver

      Pracujte a bavte se celý den

      S notebookem Acer Swift 3 můžete pracovat po celý den a ještě vám zbude spousta energie na zábavu. Baterie notebooku totiž vydrží až 16 hodin provozu v závislosti na konfiguraci a způsobu použití. Po celý den nebudete muset hledat elektrickou zásuvku.

      Acer Swift 3 Pure Silver

      Vybaven pro multimédia

      Moderní notebooky, to nejsou jen výpočetní zařízení, ale i prostředek pro zábavu. Nechybí prvotřídní zvukový výstup a vy si můžete v klidu vychutnat nejen herní zážitek, ale i využití notebooku jako domácího přehrávače hudby a videí. S notebookem Swift 3 dostáváte do ruky propracovaný nástroj pro multimediální využití se skvělým obrazem a vynikajícím zvukovým podáním. Pro připojení velkoplošné televizní obrazovky lze navíc využít multimediální rozhraní HDMI a vychutnat si tak oblíbený film v pohodlí domova na velké televizi.

      Acer Swift 3 Pure Silver

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 1035G4 1.1 GHz Ice Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel Iris Plus Graphics 
      Displej 
      13.5" LCD QSXGA+ s rozlišením 2256 x 1504 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Barva 
      stříbrná 
      Rozměry zboží
      323 × 15.9 × 219 (mm)
      Hmotnost
      1.2 kg