Acer Aspire 3 Indigo Blue

18x

Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue - Intel Core i3 10110U 2.1 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, nVidia GeForce MX230, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1257779
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue
      Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue - Fotka 1/5Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue - Fotka 2/5Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue - Fotka 3/5Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue - Fotka 4/5Notebook Acer Aspire 3 Indigo Blue - Fotka 5/5
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Acer Aspire 3 Indigo Blue

       

      Notebook Acer Aspire 3 (A315-55G)

      Notebooky Acer Aspire 3 představují cenově dostupné přenosné počítače v elegantním designu pro každodenní běžné požadavky na práci i zábavu. Vyzařuje z nich elegance propracovaného designu moderního notebooku který doplní váš styl a nezruinuje rozpočet. Acer Aspire 3 je skvělou volbou univerzálního notebooku s pohodlným použitím.

      • Subtilní tělo a působivá textura podtrhují design přenosného počítače.
      • Úsporný procesor s výkonem pro běžné aplikace, internet a zábavu.
      • Technologie pro ochranu zraku.

      Acer Aspire 3 Indigo Blue

      Solidní výkon

      Acer Aspire 3 (A315-55G) je univerzální notebook, který svým výkonem uspokojí vaše požadavky na běžné kancelářské využití, procházení internetu a přehrávání multimédií. Využívá úsporné procesory Intel s podporou multitaskingu a nabízí potřebnou kapacitu operační paměti, vysokorychlostní rozhraní a rychlé pevné disky SSD nebo vysokokapacitní HDD. Notebooky Acer Aspire 3 jsou cenově dostupné pro každodenní práci, studium i zábavu.

      Acer Aspire 3 Indigo Blue

      Rychlé bezdrátové připojení

      Pro pohodlnou práci je potřeba být rychle připojen. Notebook Aspire 3 je pro tento úkol skvěle vybaven. Poskytne vám vysokou rychlost nejnovější bezdrátové WiFi technologie standardu 802.11ac a silný signál díky promyšleně umístěné anténě.

       Acer Aspire 3 Indigo Blue

      Kvalitní displej chrání vaše oči

      Notebooky Aspire 3 snižují únavu zraku při sledování obrazovky a i dlouhé hodiny práce a zábavy se tak stávají mnohem příjemnější. Displej s LED podsvícením a vysokým rozlišením přináší krásný obraz za všech okolností. Navíc díky technologii Acer BlueLight Shield, která tlumí modrou složku vyzařovaného světla, chrání vaše oči.

       Acer Aspire 3 Indigo Blue

      Pohodlné ovládání

      Objevte výhody komfortní a stylové klávesnice Chiclet s klávesami se zaoblenými rohy a precizního touchpadu. Klávesnice vám poskytne příjemný zdvih, konzistentní odezvu, spolehlivost a rychlé reakce. Touchpad s potlačením doteku dlaně zajistí přesné a rychlé ovládání. Nikdy nebylo jednodušší dotykově ovládat přibližování obrazu, posouvat a rolovat.

       Acer Aspire 3 Indigo Blue

      Možnosti komunikace

      webovou kamerou Acer a vestavěným mikrofonem získáte skvělé možnosti online komunikace s kolegy, přáteli i rodinou. Ostrý obraz a čistý zvuk vás budou provázet na cestách, v kanceláří i doma. Konektivita je pak zajištěna pomocí rozhraní Gigabit Ethernet a WiFi ac, takže máte vždy možnost volby způsobu připojení.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 10110U 2.1 GHz Comet Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce MX230 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, numerická klávesnice 
      Barva 
      modrá 
      Rozměry zboží
      363 × 19.9 × 251 (mm)
      Hmotnost
      1.9 kg