Dell Latitude E6530

135x

Notebook Dell Latitude E6530 - Intel Core i5 3320M 2.6 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-RW, nVidia Quadro NVS5200M, 15.6 palců 1600 x 900 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1251223
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E6530
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude E6530

       

      Inspirovaný vzhled

      Návrh notebooků Latitude E6530 neplní jen estetickou funkci, ale také odolává namáhání při celodenním používání. Nové notebooky Latitude E6530 s prvotřídní konstrukcí z hořčíkové slitiny, lakem s prodlouženou trvanlivostí a robustními kovovými závěsy jsou odolnější než kdykoli dříve. Precizně provedená klávesnice, která nabízí vyšší odolnost kláves a volitelné podsvícení, zajišťuje pohodlnější práci. Proplouvejte sály ve velkém stylu s naším elegantnějším, tenčím profilem. Jeho vznik byl inspirován ohlasy tisíců uživatelů, jako jste vy sami.

      Dell Latitude E6530

      Celodenní mobilní provoz

      Seznamte se s notebookem, který s vámi vydrží celý pracovní den. Dosáhněte až několika hodin výdrže baterie (v závislosti na konfiguraci a používání) v kombinaci se standardní 9článkovou baterií, vysokokapacitní přídavnou baterií a exkluzivním softwarem Dell ControlPointTM . Zajistěte si připojení kdykoli a kdekoli s programem Dell Control Point Connection Manager, který umožňuje rychlé a snadné bezdrátové připojení s podporou stávajících i nově vznikajících bezdrátových technologií (Wi-Fi , Bluetooth 2.1, WiMAX, vysoce výkonná technologie Wireless-N).

      Dell Latitude E6530

      Klid v duši

      Spěte klidně s vědomím, že notebooky Dell Latitude – stejně jako vaše firemní data – jsou v bezpečí a chráněné kdekoli na světě. Společnost Dell nabízí širokou škálu možností zabezpečení notebooků a ochrany dat, které lze snadno integrovat do vaší stávající infrastruktury, včetně těchto možností:

      • Bezpečná správa oprávnění Dell ControlVaultTM
      • Vícefaktorové ověřování prostřednictvím integrované bezkontaktní čtečky čipových karet, čipu Trusted Platform Module v1.2 a volitelné biometrické čtečky otisků prstů;
      • Technologie disků SSD (Solid State Drive) pro lepší ochranu dat (dle konfigurace)


      Dell Latitude E6530

      Úplná kontrola nákladů na vlastnictví

      Notebooky Latitude pro běžné použití může vzdáleně spravovat jeden pracovník technické podpory z kteréhokoli místa na světě. Nástroje pro správu diskových obrazů a systémů, jako Dell ImageDirect a Dell Client Manager vám pomohou zjednodušit správu systémů a umožní pracovníkům IT soustředit se na strategické podnikové úkoly.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3320M 2.6 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro NVS5200M 1024 MB 
      Displej 
      15.6" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      šedá 
      Rozměry zboží
      386 × 34.2 × 258 (mm)
      Hmotnost
      2.5 kg