Dell Latitude E6420

196x

Notebook Dell Latitude E6420 - Intel Core i5 2520M 2.5 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 500, 14 palců 1600 x 900 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1250824
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E6420
      Notebook Dell Latitude E6420 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E6420 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E6420 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E6420 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E6420 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E6420 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dell Latitude E6420

       

      Mobilní, produktivní Dell s dlouhou životností

      Nový design notebooku Latitude E6420 společnosti Dell vám umožní využít výkon vysoce odolný proti nástrahám firemního prostředí. Tento notebook byl zkonstruován pro novou mobilní obchodní třídu. Nabízí odolnost, zabezpečení a praktickou spravovatelnost, které jste si od notebooků Latitude řady E zvykli očekávat.

      Dell Latitude E6420

      • Mobilní všestrannost na základě 36 cm (14") displeje LED s vysokým rozlišením, až čtyřjádrových procesorů a variant se samostatnými grafikami
      • Od shora dolů stylově chráněno šasi v provedení Tri-Metal vysoce odolným proti oděru a testovaným podle vojenské normy MIL-STD 810G, práškově odolnou základnou a klávesnicí odolnou proti polití.
      • Výjimečná produktivita zajišťovaná podsvícenou klávesnicí (dle konfigurace), rozšířenou životností baterie a variantami pozice pro média

      Nový design pro práci ve vašem světě

      Přepracovaný notebook Latitude E6420 se vyznačuje 36 cm (14") displejem LED s vysokým rozlišením, až čtyřjádrovým procesorem a variantou se samostatnou grafikou. Představuje ideální řešení pro profesionály pracující doma i v kanceláři, kteří vyžadují vysoký výkon a spolehlivost a snadnou mobilitu.

      Dell Latitude E6420

      Provedení s dlouhou životností

      Tento notebook je připraven poradit si se vším, co vám práce může uchystat. Jedná se o vysoce odolný notebook pro firmy, který je od shora dolů stylově chráněn provedením Tri-Metal testovaným podle vojenské normy MIL-STD 810G, zadní částí displeje z eloxovaného hliníku, tuhou, práškově matnou základnou, zesílenými panty z oceli, vnitřním rámečkem z hořčíkové slitiny a západkou ze slitiny zinku. Notebook Latitude E6420 také obsahuje klávesnici odolnou proti polití a prvky zvyšující ochranu obrazovky – ochranné těsnění a 360stupňové tlumení nárazů LCD displeje, které si dokážou poradit s nárazy a politím při každodenní práci.

      Protože notebook E6420 patří do řady E notebooků Latitude, nabízí v neposlední řadě i produktivitu kdekoli na cestách, spolehlivé zabezpečení, efektivní správu a odolné provedení s dlouhou životností – tedy vše, co jste od řady E zvyklí očekávat.

      Moderní obchod vyžaduje práci kdykoli a kdekoli. Potřebujete notebook, který s vaším stylem práce dokáže držet krok. Notebooky Latitude řady E jsou spojením designu špičkové třídy a odolnosti při poskytování výkonu, ať vás práce zavede kamkoli.

      Dell Latitude E6420

      • Ochrana: Notebooky testované podle vojenské normy MIL-STD 810G vám zajistí ochranu před extrémními teplotami, vibracemi, prachem a vysokými nadmořskými výškami.
      • Elegantní vzhled: Provedení Tri-Metal, povrchová úprava LCD displeje z leštěného eloxovaného hliníku vysoce odolného vůči oděru a zesílené rohy z hořčíkové slitiny vám umožní zachovat elegantní vzhled i během náročného pracovního vytížení.
      • Více klidu : S klávesnicí odolnou proti polití a ochranným těsněním LCD displeje (které při zavření LCD panelu pomáhá utvořit kolem displeje ochrannou bariéru) si můžete dělat méně starostí ohledně nepořádku.
      • Precizní detaily: Vychutnejte si precizní detaily – od mohutných kovových pantů, západky displeje z hořčíkové slitiny až po odolnou, práškově matnou spodní část, která pomáhá chránit proti vrypům a škrábancům.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2520M 2.5 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 500 
      Displej 
      14" LCD HD+ s rozlišením 1600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      352 × 32.4 × 241 (mm)
      Hmotnost
      2.1 kg