Fujitsu LifeBook U745

132x

Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Intel Core i7 5600U 2.6 GHz, 8 GB, 250 GB SSD, Intel HD Graphics 5500, 14 palců 1600 x 900 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1250089
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu LifeBook U745
      Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Fotka 1/6Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Fotka 2/6Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Fotka 3/6Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Fotka 4/6Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Fotka 5/6Notebook Fujitsu LifeBook U745 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu LifeBook U745

       

      Fujitsu Lifebook U745

      Hlavní důraz je v případě Ultrabooků kladen na jejich mobilitu a atraktivnost. Ani Fujitsu Lifebook U745 není v tomto případě výjimkou a své potenciální uživatele láká nejen nízkou hmotností, ale i precizností zpracování v kombinaci s moderně vyhlížejícím designem. Nechybí ani displej s až ohromujícím rozlišením nebo možnost rychlého mobilního připojení kdykoliv a kdekoliv u vybraných modelů. Ani to ale zdaleka není vše. Jelikož je většina důležitých informací poslední doby digitálního typu je třeba myslet i na zabezpečení těchto dat. I zde jde řada notebooků U745 až na hranici dnes možného.

      Fujitsu LifeBook U745

      Výkonná mobilní kancelář

      Pohodlná práce kdekoli díky celé řadě funkcí pro nejnáročnější mobilní uživatele, to jsou Ultrabooky Fujitsu Lifebook U745. Moderní procesory Intel Core, v kombinaci s dostatkem operační paměti, zaručují vynikající výkon pro náročné aplikace. Dále si můžete vybrat model s hybridním nebo SSD pevným diskem a několik variant rozlišení displeje sahající až k Full HDdotykovou obrazovkou (dle konfigurace). Možností je celá řada, stačí si jen vybrat.

      Fujitsu LifeBook U745

      Zvolte si to správné zabezpečení

      V podnikové sféře je zabezpečení a správa jedním ze základních parametrů pro investici do informačních technologií. V případě řady Lifebook U745 si můžete vybrat z řady možností zabezpečení v konfiguraci jaká vám bude vyhovovat. K dispozici jsou modely s volitelným snímačem dlaňových cév nebo otisků prstů, služby Zdokonalená ochrana proti krádeži (ATP) a Šifrování celého disku (FDE), volitelná čtečka čipových karet SmartCard, nebo volitelný modul TPM (Trusted Platform Module). Je jen na vás jakou bezpečnost vyžadujete.

      Fujitsu LifeBook U745

      Skvělá konektivita

      Jak již bylo zmíněno Ultrabooky Lifebook U745 podporují celou škálu možností připojení k internetu. Samozřejmostí je WiFi, nebo výsuvný konektor LAN. ale nechybí ani rozhraní Bluetooth. Mezi volitelné vlastnosti dále patří například moduly 3G a 4G připojení k mobilním sítím (dle konfigurace)Dokovací konektor pro replikátor portů společný pro řadu Lifebook E vám usnadní připojení periferií v kanceláři a s porty VGA a Display Port snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat.

      Fujitsu LifeBook U745

      Pohodlný a přesto nadčasový design

      Mnohé zajisté potěší tenké provedení, kde výrobce uvádí tloušťku pouhých 19 mm v kombinaci s nepatrnou hmotností od 1.55 kg. To s sebou ovšem přináší rizika pro egronomičnost zařízení jako celku. Nemusíte se obávat, i tato stránka použití byla brána v potaz. Navíc je třeba zde uvést například volitelné podsvícení klávesnice, provedení displeje s magnéziovým krytem včetně podpory dotykového ovládání u vybraných modelů a hliníkovou opěrku zápěstí.

      Fujitsu LifeBook U745

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 5600U 2.6 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      14" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      Rozměry zboží
      332.6 × 19 × 234 (mm)
      Hmotnost
      1.6 kg