Lenovo ThinkPad X240

134x

Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Intel Core i5 4300U 1.9 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 12.5 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1249790
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X240
      Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad X240

       

      Velmi tenký a velmi lehký

      Notebook ThinkPad X240 je nejtenčím a nejlehčím notebookem ThinkPad, který nabízíme. Notebook X240 s hmotností menší než 1,3 kg a tloušťkou 20,3 mm v nejširším místě je velmi snadno přenosný, aniž by to bylo na úkor jeho portů, možností připojení nebo odolnosti.

      Špičková ergonomická klávesnice

      Legendární plnohodnotná klávesnice ThinkPad odolná proti polití s ergonomickým designem a polohovacím zařízením TrackPoint zaručuje vynikající pocit při práci. Klávesnice nabízí praktická multimediální tlačítka, LED indikátory stavu, zámek funkčních kláves a okamžitý přístup k aplikacím. Větší a hladší zařízení TrackPad s pěticí virtuálních tlačítek – s hmatově zvýrazněným středem a vroubky – lze navíc různě nakonfigurovat prostřednictvím nabídky nastavení. K dispozici je také volitelné podsvícení, které usnadňuje práci ve tmě.

      Lenovo ThinkPad X240

      Procesory 4. generace Intel Core

      Procesory 4. generace Intel Core poskytují výkon potřebný pro zvýšení produktivity vašeho podnikání. Zařízení se ihned zapnou a jsou neustále aktualizovaná. Můžete se rychle a snadno pohybovat mezi aplikacemi, účastnit se videokonferencí ve vysoké kvalitě – a to vše s výhodou dlouhé výdrže na baterii. Můžete se také chránit před napadením a zajistit bezpečný přístup do sítě pomocí integrovaných bezpečnostních funkcí. Stručně řečeno, jediná věc, která je úžasnější než počítač s procesorem Intel Core, je to, co s ním dokážou jeho uživatelé.

      Technologie Intel vPro

      Umožňuje snadnou správu na firemní úrovni s nízkými náklady. Provádějte správu, ochranu, opravu a vyhledání svých používaných notebooků z jakéhokoli místa na světě.

      Lenovo ThinkPad X240

      HD/FHD displej s technologií IPS

      LCD displeje s technologií IPS (In-Plane Switching) s vysokým jasem. Technologie IPS nabízí živé barvy a pozorovací úhly téměř 180°. Technologie Power Bridge spojující interní baterii s externí baterií vyměnitelnou za provozu přináší vysokou flexibilitu a maximální výdrž na baterii. Vyměňte baterie, aniž byste museli notebook vypnout. Použitím přídavné cestovní baterie můžete zvýšit dobu mezi nabíjeními na 10 a více hodin.

      Lenovo ThinkPad X240

      Vysoce odolná konstrukce a armádní testování MIL-SPEC

      Inovativní technologie Roll Cage přidává šasi a hornímu krytu notebooku dodatečnou tuhost a odolnost (vrchní kryt z uhlíkových vláken a šasi z hořčíku pro maximální pevnost bez zvýšení hmotnosti). Testování na armádní úrovni ověřuje robustnost, spolehlivost a kvalitu zpracování výrobků ThinkPad provedením osmi zkoušek na odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku (odpovídajícímu nadmořské výšce 4 500 m), nízké teplotě a prachu.

      Rychlý přenos dat

      Rozhraní USB 3.0, které je až 10krát rychlejší než předchozí USB technologie, umožňuje rychlý přenos dat mezi notebookem X240 a ostatními zařízeními. Navíc je zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími rozhraní USB 2.0.

      Lenovo ThinkPad X240

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4300U 1.9 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      12.5" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      305 × 20.7 × 208 (mm)
      Hmotnost
      1.3 kg