Apple iPad 4 32GB WiFi White

26x

Tablet Apple iPad 4 32GB WiFi White - Apple A6X 1.4 GHz, 1 GB, 32 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iOS 10.3.4, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1248549
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad 4 32GB WiFi White
      Tablet Apple iPad 4 32GB WiFi White - Fotka 1/2Tablet Apple iPad 4 32GB WiFi White - Fotka 2/2
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Funkce aplikací z AppStore mohou být omezeny. Ideální pro surfování na internetu, práci s emaily a využití předinstalovaných aplikací.
      Vhodné pro uživatele s již existujícím Apple účtem (více informací na podpora@gigacomputer.cz)

      Apple iPad 4 32GB WiFi White

       

      Oslnivý nový Apple iPad čtvrté generace

      Hledáte nejvhodnější mobilní přístroj pro zábavu, práci nebo jen pro zkrácení dlouhé chvíle? Velmi dobrou volbou může být nový tablet od společnosti Apple, která je výrobou mobilních přístrojů velmi známá téměř po celém světě. Čtvrtá generace tabletu má v sobě zabudovaný výkonný procesor, velmi kvalitní Retina displej dvojici kamer a přítomné je i bezdrátové připojení WiFi. Uvedené komponenty spolu velmi efektivně spolupracují a umožní Vám prožít opravdu nezapomenutelné okamžiky, nebo pracovat efektivněji, než byste mysleli.

      Apple iPad 4 32GB WiFi White
       

      Všechno uvidíte novýma očima s Retina displejem

      Veškerá činnost se provádí pomocí dotykového displeje, a proto si dala společnost Apple při výrobě tohoto modelu obzvláště záležet. Použitý Retina displej má klasickou úhlopříčku 9,7palců ale co je nejdůležitější je obrovské rozlišení 2048 x 1548 bodů, které vytvoří kvalitní obraz bez viditelných pixelů. Pixely jsou u sebe tak blízko, že je normální lidský zrak od sebe neodliší a díky tomu jsou obrázky, texty i hry velice ostré a plné detailů. Použit byl IPS panel podsvícený LED technologií, díky tomu bude možné sledovat displej i z většího úhlu bez velké ztráty barev a barvy budou velice živé i věrné originálu. Displej je vybaven oleofobní povrchovou úpravou aby uživatel na něm nenechával snadno otisky prstů.


      Apple iPad 4 32GB WiFi White

      Dvojnásobně rychlejší procesor a grafická karta

      Oproti tabletu iPad třetí generace byl u tohoto modelu použit zatím nejvýkonnější mobilní čip A6X, který podává až dvakrát vyšší procesorový i grafický výkon než jeho předchůdce s označením A5X. Vysoká rychlost čipu způsobuje, že se aplikace spouštějí, reagují i běží rychleji, než tomu bylo u předchozích modelů. Výkon ocení také herní nadšenci hrající i náročné hry plynule a velmi reálné.

      Apple iPad 4 32GB WiFi White

      Aplikace pro všechny a pro všechno

      Hned po rozbalení přístroje v něm naleznete velké množství aplikací, které můžete využít například pro natáčení ve FullHD rozlišení, prohlížet videa na internetu a sledovat filmy, číst knihy nebo časopisy, nebo si vyřídit emaily. Pokud byste nenašli program pro Vaši práci nebo zábavu, můžete se podívat do App Storu, kde najdete více než 300 tisíc aplikací, které jsou velmi dobře uzpůsobené pro zařízení iPad.

      Apple iPad 4 32GB WiFi White

      Zabudované vyspělé WiFi

      V přístroji je již zabudovaný nový bezdrátový WiFi adaptér, kterým se až dvakrát rychleji připojíte k 2,4GHz i 5GHz pracovním nebo domácím bezdrátovým sítím. Přístroj podporuje sdružování kanálů, kterým můžete dosáhnout rychlosti stahování až 150Mb/s. každodenní surfování po internetu nebo stahování dat budou daleko plynulejší a rychlejší.


      Apple iPad 4 32GB WiFi White


      Bezdrátová multimediální domácnost

      Využijte pokrokové technologie AirPlay pomocí, níž budete moci streamovat hudbu, fotky i videa z Vašeho iPadu do nejrůznějších domácích přístrojů s bezdrátovým připojením a touto zabudovanou funkcí. Přenos probíhá bezdrátově pomocí WiFi sítě a streamovat ta můžete film puštěný na mobilním přístroji, na velkou plochu obrazovky, přenášet hudbu do reproduktorů nebo například i tisknout na kompatibilní tiskárně. Jediný klik Vás bude dělit od rozeznění Vaší domácnosti oblíbenou hudbou, vytvoření filmového večera nebo presentaci fotografií.

      Apple iPad 4 32GB WiFi White

      Kamery FaceTime a iSight

      Na tabletu se nachází dvojice kamer, které slouží pro nahrávání videa, videohovory nebo fotografování. Na přední straně nad obrazovkou se nachází 1,2 MP kamera FaceTime HD, která slouží primárně pro videohovory a druhotně pro fotografování autoportrétů nebo natáčení HD 720p videa. Druhá kamera iSight na zadní straně dokáže snímat fotografie v rozlišení až 5MP a natáčet videa ve FullHD rozlišení 1080p. Obě kamery dokážou rozpoznat obličeje (iSight až 10 tváří), na snímané ploše a díky tomu bude zaostření i expozice optimálně vyvážené. Podaří se Vám tím daleko lépe zachytit atmosféru snímané scény.

      Apple iPad 4 32GB WiFi White

       

      Klíčové vlastnosti

      O výpočty a rychlé zpracování dat se stará dvoujádrový mobilní čip A6X se čtyřjádrovou grafikou. Zobrazení provede 9,7" IPS multidotykový Retina displej s LED podsvícením, rozlišením 2048 x 1536 bodů a oleofobní povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Data se ukládají na velkou 16GB interní paměť. Mezi přítomné snímače patří tříosý gyroskop, akcelerometr a snímač okolního osvětlení. Polohu můžete určit pomocí digitálního kompasu. Pro bezdrátové propojení neschází WiFi rozhraní. Nový konektor Lightning, který není kompatibilní s klasickým starším 30pinovým konektorem (pro spojení nutné využít redukci prodávanou zvlášť). Předinstalovaný oblíbený operační systém iOS 10 s integrovanou funkcí iCloud.

      Obsah balení:
      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A6X 1.4 GHz 
      Operační paměť 
      1 GB 
      Pevný disk 
      32 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iOS 10.3.4 
      Rozhraní 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth 
      Barva 
      bílá 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      185 × 241 × 9.4 (mm)
      Hmotnost
      670 g