Dell Latitude E5570

386x

Notebook Dell Latitude E5570 - Intel Core i7 6600U 2.6 GHz, 16 GB, 500 GB SSD, AMD Radeon R7 360M, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1240280
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E5570
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude E5570


      Pracovitý notebook Dell

      Firemní 15.6palcový notebook Dell Latitude E5570 je přímo stvořen pro práci na cestách a vždy vám poskytne spolehlivost a potřebný výkon. Firemní notebooky s vysokou odolností, dlouhou výdrží při práci na baterie a excelentní mírou zabezpečení - to jsou notebooky Dell řady Latitude. Firemní zaměření ovšem neznamená, že si právě tento notebook nemůže oblíbit i kdokoliv jiný. V notebooku řady Latitude získáte elegantního společníka s robustní konstrukcí, který je vždy připraven splnit vaše požadavky. 

      Dell Latitude E5570

      Dell Latitude řady 5000

      Notebooky a zařízení 2v1 Dell Latitude jsou systémy, které byly navrženy pro jedinečnou spolehlivost, mobilní výkon a použitelnost ve firemním prostředí. Dell Latitude řady 5000 představují zařízení se špičkovou přenositelností, možnostmi správy a vysokým stupněm zabezpečení. Řada 5000 je skvělou investici do spolehlivého partnera po vaše podnikání.

      Výkon pro vysokou produktivitu

      Díky moderním procesorům Intel, včetně modelů poslední generace procesorů Core, v kombinaci s operační pamětí DDR4 dostanete k využití vysoký výkon. V případě volby modelu s SSD diskem je dalším bonusem exkluzivně rychlý start operačního systému stejně jako dalších aplikací, případně je možné zvolit model s vysokokapacitním klasickým diskem. Za pomoci úsporné grafické karty integrované v procesoru dále notebook vydrží pracovat dlouho na bateriové napájení. Modely se samostatným grafickým akcelerátorem vám pak umožní naplno využívat náročné grafické aplikace.

      Dell Latitude E5570

      Odolný a praktický design

      Notebook je vybaven odolným krytem z polymeru vyztuženého uhlíkovými vlákny s vylepšenou strukturou a profesionálním designovým provedením. Samozřejmě nechybí ani klávesnice odolná proti polití a závěs s možností otočení o 180 stupňů, který umožňuje položit displej i klávesnici rovně pro lepší sdílení obsahu s kolegy.

      Zabezpečení na úrovni

      Latitude E5570 vám poskytnou zabezpečení, které potřebujete pro své podnikání. Samozřejmostí je celá řada technologií zabezpečení včetně Trusted Platform Module v závislosti na konfiguraci, nebo osvědčené řešení ochrany dat před zcizením Dell Data Protection. Nechybí ani možnost konfigurace s praktickou čtečkou otisků prstů (dle konfigurace) a čtečkou čipových karet (dle konfigurace).

      Dell Latitude E5570

      Potřebné možnosti konektivity

      To je nejen integrace moderního rozhraní USB specifikace 3.0, ale též konektivit Wi-Fi pro připojení k bezdrátovým sítím a Gigabit Ethernet pro kabelovou konektivitu. Vybrané modely pak mohou být osazeny také modulem pro širokopásmové mobilní připojení WWAN nebo konektivitou WiGig. Nechybí ani rozhraní HDMI a VGA pro pohodlné připojení externího monitoru a celá řada dalších prémiových vlastností. S volitelným dokováním EDock (dle konfigurace) snadno integrujete notebook do kancelářského prostředí.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6600U 2.60 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      500 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon R7 360M 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      377 × 23.4 × 255 (mm)
      Hmotnost
      2.0 kg