Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

33x

Tablet Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray - Apple A8 1.5 GHz, 2 GB, 64 GB, 7.9 palců 2048 x 1536 px, iOS 14.4, GPS, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1238827
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray
      Tablet Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray - Fotka 1/3Tablet Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray - Fotka 2/3Tablet Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

       

      Apple iPad Mini 4

      Přivítejte iPad Mini. A jak je tomu zvykem u zařízení značky Apple, zaručeně vás okouzlí svým designem. Tentokrát je ještě subtilnější a ukrývá více výkonu. Opět si můžete užívat krásu Retina displeje, oblíbené kamery iSight a FaceTime HD, rychlé připojení a samozřejmě skvělý intuitivní operační systém iOS, tentokrát ve verzi 14.

      Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray 

      Tenký pouze 6.1 mm

      S tabletem iPad mini 4 získáte vše, co máte rádi na iPadu v neuvěřitelně elegantním a přenosném provedení. Takže si můžete vychutnat intuitivní operační systém, skvělé aplikace, vynikající výkon, nebo FaceTime hovory kdekoli a kdykoli budete chtít.

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Vysoké rozlišení plné detailů

      Retina displej se může pochlubit na 7.9“ obrazovce obrovským rozlišením 2048 x 1536 bodů s hustotou 326 bodů na palec (ppi). Přináší tak velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro hraní her, práci i multimediální zábavu. Navíc je vybaven oleofobní povrchovou úpravou, která je odolná proti otiskům prstů a antireflexním povrchem, který neodráží okolní zdroje světla.

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Ponořte se do hraní nebo pracujte rychleji

      Novému iPad mini 4 nestačí, že se může pochlubit nejtenčím tělem, ale jistě zaujme hráče i ostatní uživatele mobilních přístrojů extra vysokým výkonem. Skvělého výkonu bylo dosaženo pomocí procesoru A8 a grafického akcelerátoru M8, které přináší vyšší výpočetní i grafický výkon. Celkově došlo ke zvýšení výkonu procesoru až o 30% a 60% zrychlení grafické karty. I přes vysoký výkon je výdrž na baterii až 10 hodin (modely s LTE při jeho využití 9 hodin).

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Dvě úžasné kamery

      Tablet je vybaven zadní kamerou iSight s vylepšeným snímačem 8MP a objektivem se světelností f/2.4, která společně s výkonným procesorem umožňuje používat funkce, jako jsou panorama, FullHD video, slo-mo zpomalené video 120fps, časosběrná videa, nebo například režim samospouště. Přední strana je vybavena FaceTime HD kamerou se snímačem 1.2MP a f/2.2, která umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně.

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Kvalitní zabezpečení

      Dejte sbohem klasickému spojování bodů na obrazovce nebo dalším bezpečnostním prvkům, které nemusí být vždy zcela bezpečné, pokud někdo zjistí klíč k odemknutí přístroje. Pro tyto případy vybavila společnost Apple nový tablet nejdokonalejším heslem, které nám darovala samotná příroda. Jedná se o čtečku otisků prstů Touch ID, kde můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store.

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Rychlé připojení WiFi standardu ac a LTE

      Zábava nebo práce na novém tabletu bude velmi rychlá díky vysoké rychlosti až 866 Mb/s s připojením WiFi standarduac, které je podstatně rychlejší než tomu bylo u předchozí generace tohoto tabletu. Díky tomu stahování filmů nebo streamování videa vám zaberou méně času a budete tak moci si dopřát kvalitní zábavy daleko dříve. Navíc získejte rychlý datový přenos prostřednictvím sítě LTE, která vám umožní okamžitě streamovat hudbu a videa s rychlostí až 150 Mb/s při stahování. Nejen doma, ale i na cestách tak máte možnost zažívat zábavu na plný plyn.

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Získejte více s iOS 14

      Intuitivnější, modernější a bezpečnější, to je nový operační systém iOS 14. Díky vylepšeným aplikací a novým funkcím, jako jsou Slide Over, Split View a Picture in Picture vám iOS 14 pomůže vykonat více práce mnohem pohodlněji. Od elegantního rozhraní, přes výkonný multitasking, až po řadu užitečných vestavěných aplikací, vám iOS 14 pomáhá získat více z vašeho zařízení.

       Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray

      Obsah balení:

      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A8 1.5 GHz 
      Operační paměť 
      2 GB 
      Pevný disk 
      64 GB 
      Displej 
      7.9" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iOS 14.4 
      Rozhraní 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, 3G modem, bluetooth, GPS 
      Barva 
      šedá 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      Rozměry zboží
      134.8 × 203.2 × 6.1 (mm)
      Hmotnost
      304 g

      Tablet Apple iPad Mini 4 64GB Wifi Cellular Space Gray je zařazen také v těchto kategorií: