Fujitsu LifeBook T937 Touch

40x

Notebook Fujitsu LifeBook T937 Touch - Intel Core i5 7200U 2.5 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1232903
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu LifeBook T937 Touch
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu LifeBook T937 Touch

       

      Fujitsu Lifebook T937

      Zařízení 2v1 Fujitsu Lifebook T937 je skvěle přenosné, flexibilní, výkonné a vydrží pracovat dlouho na baterii. Je ideálním řešením pro profesionály, kteří vyžadují optimální mobilitu na služebních cestách. Osloví vás nízkou hmotností, precizním zpracováním v kombinaci s moderním designem. Spolehlivě zvládne všechny vaše požadavky a jeho nasazení je vhodné nejen ve firmách a domácích kancelářích, ale ocení ho uživatelé, kteří touží po výkonném a spolehlivém nástroji na práci. Jednoduchým otočením obrazovky lze zařízení proměnit na tablet a navíc je dobře zabezpečené.

      Fujitsu LifeBook T937 Touch

      Výkonná mobilní kancelář

      Zařízení 2v1 Fujitsu Lifebook T937 poskytují celou řadu funkcí, vysoký výkon a dlouhou výdrž baterie pro nejnáročnější mobilní uživatele. Moderní procesory Intel Core 7. generace, v kombinaci s rychlou operační pamětí DDR4 a rychlými disky SSD SATA nebo PCIe, zaručují vynikající výkon pro náročné aplikace. Obousměrně otočitelný displej s úhlopříčkou 13,3 palce  a duálním digitizérem umožňuje ovládání volitelným perem i dotykem.

      Fujitsu LifeBook T937 Touch

      Zvolte si to správné zabezpečení

      V podnikové sféře je zabezpečení a správa jedním ze základních parametrů pro investici do informačních technologií. V případě řady Lifebook T937 si můžete vybrat z řady možností zabezpečení v konfiguraci jaká vám bude vyhovovat. Je jen na vás jakou bezpečnost vyžadujete.

      Fujitsu LifeBook T937 Touch

      Skvělá konektivita

      Lifebook T937 podporují celou škálu možností připojení k internetu. Samozřejmostí je WiFi ac, nebo Gigabit Ethernet. ale nechybí ani rozhraní Bluetooth. Mezi volitelné vlastnosti dále patří například moduly 3G a 4G LTE pro připojení k mobilním sítím (dle konfigurace). Kromě běžného konektoru USB Type-A nechybí ani univerzální USB Type-C. S výstupy HDMI a VGA snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat. Snadnou integraci v prostředí kanceláře pak umožní dokovací konektor pro replikátor portů.

      Fujitsu LifeBook T937 Touch

      Odolný, s dlouhou výdrží

      Mnohé zajisté potěší výjimečně nízká hmotnost začínající na 1,3 kg, pevný kryt ze slitiny hořčíku. Takže notebook vydrží náročné použití i přes svou velmi příjemnou hmotnost. Další skvělou vlastností je velmi pěkná výdrž na napájení z baterie až několik hodin provozu na jedno nabití (v závislosti na modelu, konfiguraci, aplikacích a na nastavení správy napájení).

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7200U 2.5 GHz 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      318 × 19.8 × 224 (mm)
      Hmotnost
      1.35 kg