Acer TravelMate P645-M

13x

Notebook Acer TravelMate P645-M - Intel Core i3 4005U 1.7 GHz, 12 GB, 240 GB SSD, Intel HD Graphics 3000, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1230907
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer TravelMate P645-M
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Acer TravelMate P645-M

       

      Váš nejlepší obchodní partner

      Notebook řady TravelMate P6 je extrémně výkonný pracovní nástroj a nabízí vynikající výkon, nástroje pro správu a bezpečnostní funkce špičkové úrovně, jako je například technologie Intel vPro a TPM 1.2. Díky šasi z uhlíkových vláken a slitiny hořčíku a hliníku je notebook lehký a odolný. To vám spolu s celou řadou bezpečnostních funkcí a dlouhou životností baterie zajistí klid na cestách.

       Acer TravelMate P645-M

      Špičková produktivita

      Výkon procesoru 4. generace Intel Core zvyšuje efektivitu práce a grafická karta AMD nebo NVIDIA vám pomůže vytvořit přesvědčivé prezentace. Obrazovka s úhlopříčkou 14", rozlišením Full HD IPS a ochranou proti odleskům nabízí skvělý obraz při pohledu ze širokých pozorovacích úhlů i za jasného světla. Obraz i zvuk při konferenčních hovorech bude svěží díky technologiím Acer Purified.Voice, Microsoft Lync a webové kameře s rozlišením HDR.

       

      Acer TravelMate P645-M

       

      Odolný a spolehlivý

      Šasi z uhlíkových vláken a slitiny hořčíku a hliníku a kovové panty dodávají notebooku TravelMate P6 mimořádnou pevnost. Při pádu notebooku funkce HDD FreeFall Protection okamžitě ukončí všechny operace a ochrana disku Acer Disk Anti-Shock Protection (DASP) absorbuje náraz. Notebook TravelMate P6 se nepřehřívá, pracuje rychleji a vydrží déle díky funkci Acer DustDefender.

      Acer TravelMate P645-M

      Spolehlivé zabezpečení

      Technologie Intel vPro s funkcí AMT poskytuje přehled o veškerém hardwaru a softwaru. Konstrukce v souladu s TPM 1.2, integrované nástroje Acer ProShield a technologie Intel Anti-theft společně poskytují vysokou míru zabezpečení. Čtečka otisků prstů nabízí fyzickou vrstvu zabezpečení. Aplikace Acer Office Manager pomáhá při nasazení strategií zabezpečení, monitorování IT zdrojů a plánování údržby.

      Acer TravelMate P645-M


      Bezproblémová konektivita

      Mimořádně rychlé bezdrátové rozhraní 802.11ac LAN a síť 3G (dle konfigurace) vám umožní připojit se vždy a všude. Podpora NFC a aplikace jako Contact Pickup vám umožní například přenést elektronickou vizitku do klientova telefonu jediným klepnutím. Dokovací stanice Acer ProDock rozšiřuje možnosti připojení o porty DisplayPort a DVI a přidává další porty USB 3.0, HDMI a VGA.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4005U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      12 GB DDR3 
      Pevný disk 
      240 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 3000 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      328.7 × 20.8 × 235.5 (mm)
      Hmotnost
      1.5 kg