Lenovo ThinkPad L380

191x

Notebook Lenovo ThinkPad L380 - Intel Core i3 8130U 2.2 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1228686
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad L380
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad L380

       

      Vytvořen pro podnikání a připraven na cokoliv

      Ať už vás práce zavede kamkoliv, musíte pracovat tvrdě, abyste úkoly dokončili. 13,3" ThinkPad L380 je všestranný, výkonný a přenosný, takže vám usnadní práci. Je snadno přenosný, disponuje nejnovějším procesorem a grafikou, skvělou pamětí, velkým úložištěm a robustním zabezpečením. Perfektní firemní zařízení!

      Ať je vaše IT oddělení stejně spokojené jako vaši zákazníci

      Díky volitelné čtečce otisku prstu s dotykovým senzorem a dedikovanému čipu TPM 2.0 si můžete být jisti, že jsou vaše data v bezpečí. A byl plně přetvořen pro mobilitu, což znamená, že vaše IT oddělení nebude muset poslouchat stížnosti na těžký notebook. Mobilita je vylepšena funkcí rychlého nabíjení, díky které nabijete až 80 % výdrže za pouhou hodinu. L380 usnadní vašim zaměstnancům práci a vaše IT oddělení si oddychne. Další detaily těchto funkcí jsou uvedeny níže.

      Lenovo ThinkPad L380

      Usnadněte si práci

      L380 zvládne plnou pracovní zátěž díky nejnovějším procesorům Intel Core (s volitelnou technologií Intel vPro pro vylepšené zabezpečení a správu). 2x2 AC WiFi, LTE-A a celá škála portů vám umožní stálé připojení k internetu a možnost připojení externích zařízení. Zadávání příkazů bude díky volitelnému vícedotykovému displeji hračka. Dokončete práci rychleji. 

      Buďte o krok napřed, ať už vás život zavede kamkoliv.

      L380 byl vytvořen pro práci na cestách a můžete ho tak vzít kamkoliv. Volitelná podsvícená klávesnice s bílým LED světlem vám umožní pracovat i za slabého osvětlení a dokončit tak úkoly i v pozdních hodinách. A displej s rozlišením FHD a technologií IPS je také šetrný k vaším očím. Díky 12hodinové výdrži baterie se nemusíte strachovat o výdrž a hledat zásuvky. A když potřebujete notebook zapojit do sítě, díky rychlému nabíjení získáte 80 % výdrže po pouhé hodině.

      Lenovo ThinkPad L380

      Lepší připojení, vyšší produktivita

      Ať už se potřebujete připojit k internetu nebo připojit periferní zařízení, s L380 to je snadné. Zvýšené množství portů jako je USB typu C, USB 3.0 a HDMI umožňují snadné připojení většiny periferních zařízení, zatímco vám technologie Near Field Communication (NFC) nabízí pohodlí bezdrátové komunikace mezi notebookem a jinými zařízeními NFC v okolí. Dvoupásmové připojení AC (2x2) a Bluetooth 4.2 vám umožní okamžité připojení k internetu. 

      Zapomeňte na zadávání hesla

      S volitelnou integrovanou čtečkou otisku prstu s dotykovým senzorem už si nikdy nebudete muset pamatovat heslo! Jednoduše se dotkněte čtečky otisku prstu a přihlaste se do vašeho L380. L380 zabraňuje biometrickému hackování díky technologii proti spoofingu, což znamená, že je snímek otisku prstu uložen uvnitř čipu a jako takový není při přihlášení odeslán k přihlašovacímu ověření. Vaše data jsou chráněna také s dedikovaným Trusted Platform Module (dTPM), který šifruje vaše informace.

      Lenovo ThinkPad L380

      Skvělá výdrž baterie

      L380 je odolný a pečlivě testovaný. L380 jsme vybavili spolehlivostí zařízení ThinkPad a jednoletou a dvouletou základní zárukou s prodloužením až na 3 roky (podívejte se na tabulku služeb pro informace o rozšíření).

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 8130U 2.20 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      322 × 19 × 224 (mm)
      Hmotnost
      1.55 kg