ASUS N552VX

12x

Notebook ASUS N552VX - Intel Core i7 6700HQ 2.6 GHz, 8 GB, 1128 GB Kombinované, DVD-RW, nVidia GeForce GTX950M, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1228638
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS N552VX
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS N552VX 

       

      Elegantní notebook ASUS N552

      Multimediální notebooky ASUS řady N552 vám přináší okouzlení za pomoci fantastického zvuku v kombinaci s vysokým výpočetní a grafickým výkonem. Zaujmou vybroušeným elegantním designem a nabízí všechny potřebné funkce a konektory, které využijete při každodenní práci s počítačem. Samozřejmostí jsou exkluzivní obrazové a zvukové technologie ASUS Splendid a SonicMaster, nebo kvalitní chlazení.

      ASUS N552VX

      Výkon pro multimediální zábavu

      S notebookem ASUS řady N552 získáte cenově dostupný výkon pro nejrůznější aktivity. To umožní moderní procesory Intel 6. generace, v kombinaci s operační pamětí DDR4, dedikovaný akcelerátor NVIDIA GeForce GTX a pevné disky HDD či SSD dle konfigurace modelu, včetně superrychlých SSD s rozhraním PCIe x4. Zvládne nejen běžné kancelářské aplikace, ale zbude mu dostatek výkonu i pro multimediální nasazení a další vaše náročné požadavky.

      ASUS N552VX

      Věrný obraz a ochrana zraku

      Obraz displeje je čistý, velmi ostrý  a se zářivými barvami díky inovativním technologiím jako je ASUS Splendid. Všemožná nastavení zobrazení a parametrů vylepšují obraz k dokonalosti s těmi nejlepšími vizuálními efekty. Sledování filmů a prohlížení fotografií se tak zdá mnohem reálnější v přirozených barvách. Za zmínku stojí také režim Eye Care technologie ASUS Splendid, který snižuje úroveň vyzařování modrého světla a zaručuje tak správné nastavení pro čtení a chrání zrak před únavou a poškozením.

      ASUS N552VX

      Tenhle zvuk vás dostane

      V dnešní době je třeba brát ohled i na multimediální funkce. Proto je notebook vybaven špičkovými zvukovými technologiemi SonicMaster a Bang & Olufsen ICEpower, které vám poskytnou nevšední zážitek z poslechu s hlubokými basy a čistými vokály. S technologií ASUS SonicMaster a vylepšeními AudioWizard může být i mobilní zvuk kvalitní. Tak proč si ho neužívat?

      ASUS N552VX

      Touchpad, který si zamilujete

      Touchpad u notebooků ASUS řady N byl navržen tak, aby byl co nejvíce intuitivní. Exkluzivní technologie poskytují optimální citlivou a dokonalou přesnost a reagují tak jak potřebujete. Touchpad navíc podporuje multidotyk a inteligentní gesta posunu a zvětšení stránek Smart Gesture. Můžete tak snadno procházet obsah webu, sledovat filmy a prohlížet fotografie bez nutnosti myši.

      ASUS N552VX

      Pohodlná klávesnice

      Komfortnější zážitek ze psaní vám poskytne klávesnice s příjemným zdvihem, jistým chodem a excelentní odolností. I dlouhé hodiny psaní na této klávesnici nebudou žádným utrpením.

      ASUS N552VX

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6700HQ 2.6 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GTX950M 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, numerická klávesnice 
      Barva 
      šedá 
      Rozměry zboží
      383 × 29.9 × 260 (mm)
      Hmotnost
      2.55 kg