Fujitsu Lifebook E734

78x

Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Intel Core i3 4100M 2.5 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 4600, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1225339
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E734
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Fujitsu Lifebook E734

       

      LIFEBOOK E734 – Vysoká použitelnost v malém těle

      Fujitsu LIFEBOOK E734 vám poskytuje správnou rovnováhu mezi přenositelností a funkčností pro mobilní nebo kancelářské operace. S jasným displejem o rozměrech 33,8 cm (13,3 palce) je lehký pouze 1,69 kg. Balení s prémiovými funkcemi a malou velikostí vám poskytuje maximálně snadné použití.

      • Extrémní životnost - Řada LIFEBOOK E je vyrobena z vynikajících materiálů, které zaručují maximální odolnost – tenké a pevné víko z hořčíku a kvalitní pevní panty. Po provedení přísných testů, jako jsou standardní testy Qfinity a test MIL-STD-810G, je na světě zařízení ideální pro podnikatele, kteří často cestují, nebo pro podniky, které vyžadují práci venku.
      • Vylepšená produktivita - řada LIFEBOOK E je vybavena moderní technologií Intel, která zajišťuje vysoký výkon a mobilitu.
      • Rodinné koncepce - LIFEBOOK řady E nabízí kromě stejného designu stejné příslušenství jako modulární elementy a replikátory portů, což umožňuje sdílení příslušenství mezi více uživateli na pracovišti.

      Fujitsu Lifebook E734

      Kvalitní zpracování

      Série LIFEBOOK E je vyrobena z vynikajících materiálů, které zaručují maximální odolnost – tenké a pevné víko z hořčíku a kvalitní pevné panty. Po provedení přísných testů, jako jsou standardní testy Qfinity a test MIL-STD-810G, je zařízení ideální pro podnikatele, kteří často cestují, nebo pro podniky, které vyžadují práci venku.

      Fujitsu Lifebook E734

      Možnosti připojení a konektivity

      Sdílejte kompatibilní funkce a příslušenství mezi notebooky. Kromě jednotného designu nabízí řada LIFEBOOK E stejné součásti příslušenství, jako je běžný systém BIOS, součásti a příslušenství, dále napájecí adaptér, modulární elementy a replikátor portů. To umožňuje sdílení stejného příslušenství mezi mnoha uživateli na pracovišti a eliminuje nutnost zakoupení více sad. Vše pro větší flexibilitu a efektivitu nákladů.

      Fujitsu Lifebook E734

      Jistota a zabezpečení

      Plně vybavené pro delší pracovní životnost. Přes dlouhou životnost akumulátoru až po porty USB, které umí nabíjet připojené zařízení ikdyž je notebook vypnutý. Technologie ShockSensor, chrání váš pevný disk a minimalizuje ztrátu dat. Řada LIFEBOOK E skutečně slibuje neuvěřitelné výkony a spolehlivost.

      Fujitsu Lifebook E734

      Ochrana vždy na prvním místě

      Výjimečná ochrana důležitých dat. Řada LIFEBOOK E chrání data vaší společnosti před neoprávněným přístupem třetích stran s různými softwarovými aplikacemi: pokročilou ochranou proti krádeži (Intel Anti Theft), volitelným modulem TPM a volitelným snímačem otisků prstů včetně softwaru Omnipass Security Software. Pomocí programu Fujitsu Shield je každý stroj chráněn před náhodným poškozením.

      Fujitsu Lifebook E734

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4100M 2.5 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      321 × 27 × 228 (mm)
      Hmotnost
      1.6 kg