ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

6x

Notebook ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey - Intel Core i3 7100U 2.4 GHz, 4 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 17.3 palců 1600 x 900 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1225326
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

       

      Notebook ASUS VivoBook 17 X705UA

      Notebook ASUS VivoBook 17 X705UA je univerzálním nástrojem pro práci i zábavu. Nabízí všechny potřebné funkce a konektory, které využijete při každodenní práci s počítačem a dostatek výkonu uspokojí vaše potřeby při práci i zábavě. VivoBook 17 X705UA je navržen pro každodenní použití na cestách, v kanceláří i domácnosti.

      • Prvotřídní zvuk SonicMaster
      • Technologie vylepšení obrazu Splendid pro dokonalou zábavu
      • Chrání vaše oči s technologií Asus Eye Care

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Skvělý výkon ve všech aplikacích

      VivoBook X705UA je vždy připraven splnit vaše požadavky. Rychlé spouštění aplikací, přehrávání videa a bezproblémový multitasking jsou jeho doménou. To vše je zajištěno pomocí moderních procesorů Intel, vysoké kapacity operační paměti a vysokokapacitními pevnými disky HDD, jednotkami SSD M.2 nebo jejich kombinací. Nechybí moderní rozhraní USB Type-C nebo Wi-Fi ac – stačí si jen vybrat tu správnou konfiguraci.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Obraz, který vás pohltí

      VivoBook 17 může být vybaven Full HD displejem se 100% sRGB barevným gamutem pro skutečně dokonalé vizualizace a živé barvy. A díky panelu o úhlopříčce 17,3 palce máte pocit, že máte vlastní přenosné kino.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Užijte si svět barev díky technologii ASUS Splendid

      Technologie vizuální optimalizace ASUS Splendid poskytuje nejlepší obraz pro jakýkoli typ obsahu. Obsahuje čtyři režimy zobrazení, ke kterým lze přistupovat jediným kliknutím. Normální režim je ideální pro každodenní použití a úkoly; Živý režim optimalizuje kontrast a přináší úžasné fotografie a video. Režim Eye care snižuje úroveň modrého světla, čímž snižuje namáhání očí; A manuální režim umožňuje přizpůsobení barev.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Perfektní video do posledního pixelu

      Technologie ASUS Tru2Life Video udělá z jakéhokoliv videa úžasný zážitek. Díky inteligentním algoritmům optimalizuje ostrost a kontrast každého pixelu v každém snímku o 150%, čímž vytváří neuvěřitelně živé a realistické snímky!

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Super rychlý přenos dat, vysoká úložná kapacita

      Dvojitá možnost úložišť notebooku ASUS VivoBook 17 poskytuje to nejlepší z obou světů - bleskové rychlosti 256 GB SSD a velkou paměťovou kapacitu 1TB pevného disku (dle konfigurace). Nainstalujte aplikace na jednotce SSD pro super rychlou dobu odezvy a použijte pevný disk pro uložení velkých souborů, například filmů, hudebních knihoven, či fotoalb.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Kompletní možnosti připojení, včetně USB Typu C

      Port USB 3.1 s reversibilním konektorem USB Typu C umožňuje snadné a rychlé připojení všech periferií. USB 3.1 poskytuje rychlosti přenosu dat až 5Gb/s, což je až 10x vyšší rychlost, než poskytuje připojení USB 2.0! Můžete pracovat s velikými soubory fotografií, hudby, či videa. Jejich přenos je bleskový - například přenos filmu o velikosti 2 GB trvá méně než dvě vteřiny.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Barvy, ohromující povrchové úpravy

      Stylový VivoBook 17 je k dispozici ve vysoce lesklých barvách Hvězdné šedi (Star Gray) a Perleťově bílé (Pearl White).

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Široké možnosti zvuku. Vyladěno odborníky

      ASUS SonicMaster je kombinací hardwarového, softwarového zvukového vyladění navrženého s cílem poskytnout vám ty nejlepší zvukové zážitky. Profesionální kodek zajišťuje přesné kódování a dekódování zvuku, zatímco zesilovače, velké reproduktory a rezonanční komory zajišťují výkonné hlubší basy. Další zpracování a ladění signálu pomáhají upřesnit jemné detaily, filtrovat šum a vylepšují čistotu zvuku. Výsledkem je zvuk, který vás pohltí.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Plně optimalizovaný zvuk

      ASUS Audio Wizard je výkonný software, který usnadňuje dosažení ideální zvukové rovnováhy pro jakýkoli typ obsahu. Nabízí také ruční možnosti nastavení, abyste mohli plně ovládat váš mixážní pult. Režim hudby vdechne život vašim oblíbeným skladbám; Filmový režim vytváří dokonalý doprovodný zvuk pro vaše filmy, režim Záznam optimalizuje nastavení křišťálově čistého nahrávání zvuků; Herní režim poskytuje skutečně dokonalý zážitek ze zvuku vašich her a režim Mluvené slovo zvyšuje srozumitelnost dialogu v reálném čase v libovolné aplikaci.

       ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Ledově chladný, i po hodinách nepřetržitého používání

      Chlazení notebooků je důležité, protože přímo ovlivňuje vaše zkušenosti s užíváním vašeho počítače. Technologie ASUS IceCool využívá inteligentní řízení ventilátorů, tenké tepelné trubky a praktický design k vytvoření efektivního chladicího systému, který udržuje průměrnou teplotu povrchu opěrky dlaně nižší než 35°C - o více než o dva stupně nižší, než je teplota těla. To umožňuje robustní chladicí výkon a tím poskytuje dokonalý uživatelský komfort.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

      Bezpečné rychlé nabíjení a delší životnost baterie

      Notebooky ASUS VivoBook jsou vybaveny technologií ASUS SuperBattery, která nabízí 3x delší životnost než standardní lithium-iontové baterie. Vysoce kvalitní baterie je doplněna o novou technologii nabíjení ASUS Battery Health, která prodlužuje životnost baterie a zpomaluje přirozenou dlouhodobou ztrátu kapacity baterie a tím pomáhá zajistit její prodlouženou životnost. Integrovaná technologie rychlého nabití nabíjí baterii na 60% za pouhých 49 minut.

      ASUS VivoBook 17 X705UA Star Grey

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 7100U 2.40 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      4 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      17.3" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      411 × 23 × 270 (mm)
      Hmotnost
      2.1 kg