ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

8x

Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Intel Core i7 9750H 2.6 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce GTX1660 Ti, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1225284
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal
      Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 1/7Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 2/7Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 3/7Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 4/7Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 5/7Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 6/7Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal - Fotka 7/7
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

       

      Herní notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU

      Unikátně tenký herní notebook se skvělým herním výkonem, to je ASUS ROG Zephyrus M GU502GU, který navazuje na výborné vlastnosti předchůdců řady Zephyrus. V jeho velmi tenkém a lehkém těle se ukrývá výkon, který snese srovnání se špičkovým stolním počítačem. Hrajte na profesionální úrovni kdekoli budete chtít s notebookem ROG Zephyrus M.

      • Skvělý výkon procesoru Intel 9. generace.
      • Oblíbená herní grafika NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti.
      • Pro každou klávesu zvlášť podsvícená Aura RGB klávesnice s funkcí NKRO (N-key rollover) a rychle reagujícími klávesami.
      • Rychlý IPS displej.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Extra tenký design

      Je až překvapující do jak tenkého těla se podařilo umístit tak extrémní herní výkon. ROG Zephyrus M GU502GU je tenký pod 20 mm a jeho kovová konstrukce je navíc odolná i velmi lehká s hmotností pouze necelé 2 kg.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Herní grafika GeForce GTX 1660 Ti

      S výkonem srovnatelným s GeForce GTX 1070 se jedná o skvělé řešení pro nejoblíbenější hry a nejnovější pecky. GeForce GTX 1660 Ti je vyrobena s přelomovým grafickým výkonem oceňované architektury NVIDIA Turing.  Je sice ochuzena o funkce Ray-tracingu v reálném čase, ale optimalizovaný výkon Turing jí rozhodně nechybí.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Výkon, který strčí kdejaký stolní počítač do kapsy

      Notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502GU kombinuje výkonný procesor Intel Core 9. generace s excelentním grafickým řešením NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, operační pamětí DDR4 a rychlým pevným diskem SSD s rozhraním PCIe NVMe. Grafika GeForce GTX 1660 Ti je zárukou skvělých zážitků v nejnovějších hrách a umožní vám provozovat náročné aplikace pro tvorbu a i aplikace virtuální reality. Svým výkonem dokáže plně nahradit herní počítač, ovšem ve velmi kompaktním a snadno přenosném provedení.

      • Operační paměť integrovaná na desce a jeden slot
      • Možnost osadit M.2 SSD v poli RAID 0

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Precizní systém chlazení

      Vtěsnat takový výkon do tenkého profilu umožnila technologie tepelných trubic, chladič s vysokým počtem 205 žeber s plochou přibližně 110000 mm2 a pokročilé ventilátory n-Blade. Tato kombinace dokáže, i v takto tenkém provedení, poskytnout vynikající chladící výkon v maximální zátěži při zachování nízké hlučnosti.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Dokonalý obraz

      Zažijte ostrý obraz s dokonalými barvami díky inovativním technologiím z dílen ASUS a použitému panelu Full HD s širokými pozorovacími úhly, který je navíc opatřený vrstvou zabraňující nepříjemným odleskům. K dispozici jsou modely s rychlými panely 144 Hz a 240 Hz, které poskytují super plynulé a bezproblémové zobrazení, takže si užijete nejnovější hry bez vizuálního trhání a nerozmazanými detaily.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Špičková herní klávesnice

      Herní notebook nejvyšší třídy musí obsahovat také odpovídající klávesnici. Zephyrus M GU502GU je proto vybaven precizní klávesnicí s barevným podsvícením Aura RGB, které můžete snadno přizpůsobovat, včetně zvýraznění herních zón. Nechybí ani N-key rollover pro stisknutí více kláves současně.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Zvuk, který vás vtáhne do hry

      Notebook je vybaven špičkovými zvukovými technologiemi ASUS a inteligentním zesilovačem Smart Amp, které přináší jasnější, hlasitější a přesnější zvuk, takže každá akce zní jako ve skutečnosti a vás doslova vtáhnou do dění ve hře. S  vyladěnými reproduktory se silným zvukem může být i mobilní hraní dokonalým zážitkem ve všech směrech.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

      Herní centrum ROG Armoury Crate

      Vyhledávejte informace o systému, vytvářejte klávesové zkratky pro ve hrách, upravujte nastavení zvuku nebo pořizujte záznam s průběhem hry prostřednictvím jediného rozhraní v podobě herního centra ROG Armoury Crate. Integrované řídicí centrum Armoury Crate vám poskytuje přístup ke všem funkcím, které potřebujete.

      ASUS ROG Zephyrus M GU502GU Black Metal

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 9750H 2.6 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      NVIDIA GeForce GTX1660 Ti 6144 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      WiFi 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      360 × 19.9 × 252 (mm)
      Hmotnost
      1.95 kg