ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

6x

Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Intel Core i7 8750H 2.2 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce GTX 1050, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1225280
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue
      Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 1/7Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 2/7Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 3/7Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 4/7Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 5/7Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 6/7Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue - Fotka 7/7
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue


      Notebook ASUS ZenBook Pro 15 UX580GD

      Síla na hry a multimédia, elegance a sofistikovaně tenké provedení – to je notebook ASUS ZenBook Pro 15 UX580GD. Nabízí vám vše co potřebujete pro práci i zábavu, to vše ve velmi stylovém kabátě.

      • Excelentní výkon s procesorem Intel Core Coffee Lake a grafikou NVIDIA GeForce GTX řady 10
      • Inovativním touchpad ScreenPad s dotykovou obrazovkou
      • Displej s přesným barevným podáním
      • Precizní zvuk z dílen Harman Kardon
      • Dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení
      • Univerzální a rychlé rozhraní Thunderbolt 3

      ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue 

      Nádherný design ve stylu ZenBook

      ASUS ZenBook Pro 15 UX580GD je opravdovým mistrovským dílem z pevného kovu s ikonickou povrchovou úpravu tvořenou kruhovým broušením. Přestože využívá výkonné komponenty podařilo se jeho profil stlačit na skvělých 18.9 mm v nejširším místě a hmotnost na přibližně 1.88 kg. Design broušeného kovu vás určitě dostane a bude budit pozornost okolí.

       

      Nový inteligentní touchpad

      Zažijte zcela nový a vzrušující způsob práce na touchpadu ScreenPad. S užitečnými funkcemi interaktivního displeje, které se chytře přizpůsobují vašim potřebám, si usnadníte a urychlíte práci. Při přepínání aplikací může automaticky měnit svou funkčnost a vy můžete vytvořit vlastní zkratky, jak vám bude nejlépe vyhovovat. Další skvělou funkcí je možnost rozšířit plochu Windows na ScreenPad.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Výkon vhodný pro práci a herní zábavu

      V tenkém a lehkém těle notebooku ZenBook Pro 15 UX580GD se ukrývá překvapující výkon, se kterým zvládnete cokoli. Ať už se jedná o moderní hry, multitasking, rychlé spouštění aplikací čí zábavu u přehrávání videa. ZenBook Pro 15 je vždy připraven splnit vaše požadavky. To vše je zajištěno pomocí moderních procesorů Intel Core rodiny Coffee Lake, vysoké kapacity operační paměti, herní grafiky NVIDIA GeForce GTX řady 10, vysokorychlostního rozhraní Thunderbolt 3 a pevnými disky SSD M.2 ve vybraných modelech až PCIe NVMe.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Displej s vysokým rozlišením

      ZenBook Pro 15 UX580GD vám přináší nádherný 15.6" displej s vysokým rozlišením Full HD nebo Ultra HD, který je zárukou špičkové kvality zobrazení v každé situaci. Díky vysokému jasu a jemnému rozlišení budou text, grafika, fotografie i videa neuvěřitelně ostré a plné detailů. Vybrané konfigurace navíc nabídnou dotykové ovládání.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Špičkové technologie pro ještě lepší zobrazení

      Díky pokrytí 100 % barevného prostoru sRGB u Full HD varianty, nebo dokonce 100 % Adobe RGB u Ultra HD varianty, a vysokému kontrastnímu poměru si užijete ještě živější a věrnější barvy. Toto ještě podpoří technologie ASUS Splendid, která vyladí podání barev k dokonalosti a automaticky optimalizuje veškerý obsah na obrazovce. Zvýšení kvality videa v reálném čase zajistí pokročilé technologie optimalizující jednotlivé pixely v každém snímku pro lepší kontrast a obraz ostrý jako břitva. Technologie ASUS Eye Care zaručuje až 30 % redukci modrého světla, což přispívá k ochraně vašeho zraku. Integrovaná kalibrační technologie ASUS Calibration poskytuje ladění přesnosti barev a kompenzace rovnoměrnosti.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Zvuk s ohromujícím rozměrem

      Ze spolupráce týmu ASUS Golden Ear a profesionálů ze společnosti Harman Kardon vznikla nové generace zvuku ASUS SonicMaster. Vysoce kvalitní reproduktory pohání inteligentní zesilovače, takže si můžete vychutnat skutečně prostorový zvuk u vašich oblíbených filmů. Zažijte ten nejlepší mobilní zvuk v podání notebooku ZenBook Pro 15.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Pohodlná klávesnice

      Komfortnější zážitek ze psaní vám poskytne podsvícená klávesnice s příjemným zdvihem 1.5 mm, jistým chodem a excelentní odolností. I dlouhé hodiny psaní na této klávesnici nebudou žádným utrpením. Díky jemnému podsvícení budete moci bez problémů psát i v šeru.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Superrychlé rozhraní

      ZenBook Pro 15 UX580GD vám přináší nejnovější rozhraní Thunderbolt 3, které má oboustranný design, rychlost až 40 Gb/s a umožňuje nabíjení, připojení externích disků, výstup videa a připojení dalších USB periferií s konektorem USB Type-C.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

      Pracujte a bavte se dlouhé hodiny

      S notebookem ZenBook Pro 15 UX580GD můžete pracovat a bavit se dlouhé hodiny. Baterie notebooku totiž vydrží až 9.5 hodiny provozu (71 Wh) v závislosti na konfiguraci a způsobu použití. Zásuvku proto nebudete potřebovat příliš často. A když dojde energie zachrání vás funkce rychlého nabíjení, která poskytne 60% kapacity baterie za cca 49 minut.

       ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8750H 2.2 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      NVIDIA GeForce GTX1050 4096 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xThunderbolt 3, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      modrá 
      Rozměry zboží
      365 × 18.9 × 251 (mm)
      Hmotnost
      1.9 kg

      Notebook ASUS ZenBook Pro UX580GD Deep Dive Blue je zařazen také v těchto kategorií: