Toshiba Portege Z30-A

36x

Notebook Toshiba Portege Z30-A - Intel Core i5 4210U 1.7 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1223943
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Portege Z30-A
      Notebook Toshiba Portege Z30-A - Fotka 1/6Notebook Toshiba Portege Z30-A - Fotka 2/6Notebook Toshiba Portege Z30-A - Fotka 3/6Notebook Toshiba Portege Z30-A - Fotka 4/6Notebook Toshiba Portege Z30-A - Fotka 5/6Notebook Toshiba Portege Z30-A - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Toshiba Portege Z30-A

       

      VYSOKÝ VÝKON A EXTRÉMNÍ MOBILITA

      Vysoce výkonný 33,8cm (13,3") notebook Toshiba Portégé Z30-A je veskrze profesionální a má špičkový ultratenký design vhodný k cestování nalehko. Je navržený tak, aby rozhýbal vaše podnikání. A protože je Portégé Z30-A vybavený špičkovými technologiemi zabezpečení a správy a má vysoce odolné šasi, budou vaše data v bezpečí. Vysoký výkon a extrémní mobilita – to je Portégé Z30-A.

      Toshiba Portege Z30-A

      VÝKON A RYCHLOST BEZ KOMPROMISŮ

      Díky procesoru Intel Core (až i7) má tento notebook dostatečný výkon, který potřebujete k souběžnému zpracování více úloh, ať jste na cestách nebo v kanceláři. A díky integrované vysokorychlostní jednotce SSD může Portégé Z30-A nabídnout ještě větší rychlost a kratší odezvu od okamžiku spuštění až do vypnutí. Je to výkon bez kompromisů, takže můžete bez problémů používat všechny své firemní aplikace.

      Toshiba Portege Z30-A

      LEPŠÍ PŘIPOJENÍ NA CESTÁCH

      Portégé Z30-A je přímo nabitý mobilní flexibilitou – a protože všechny porty mají plnou velikost, nebudete potřebovat žádné zvláštní adaptéry. Díky třem nejnovějším portům USB 3.0 můžete přenášet data do dalších zařízení mnohem rychleji. A díky rozhraní HDMI můžete promítat své prezentace v brilantním vysokém rozlišení. Připojení Gigabit LAN umožňuje rychlý přístup k místní síti a díky podpoře technologie LTE můžete pracovat bezdrátově a bez omezení. Výsledkem bude vaše vyšší produktivita, ať budete kdekoli. Volitelné dokovací řešení, které je kompatibilní s ostatními modely nejnovější řady produktů společnosti Toshiba pro podnikatelskou sféru, zajišťuje rychlé a snadné připojování periferních zařízení.

      Toshiba Portege Z30-A

      NAPROSTO SPOLEHLIVÝ

      Vysoce odolný Portégé Z30-A je navržený tak, aby vydržel nároky profesionálního používání a splňoval standardy kvality společnosti Toshiba. Prošel proto přísným testováním HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test), které simuluje 3leté používání. Nezávislý německý zkušební ústav TÜV Rheinland notebook Portégé testoval na pád z výšky až 76 cm a jeho klávesnici na odolnost proti polití až 30 ml tekutiny. I když ho tedy nechtěně polijete svým nápojem, budete mít čas potřebný k vypnutí a ochraně dat*. Díky lehkému, ale pevnému šasi z hořčíkové slitiny je Portégé Z30-A dostatečně odolný, aby vydržel nároky extrémně mobilního způsobu práce, takže můžete počítat s vysokou návratností své investice.

      Toshiba Portege Z30-A

      ZABEZPEČENÍ A SNADNÁ SPRÁVA

      Model Z30-A je určený pro pracovní, firemní použití, a je proto vybavený osvědčenými a vyzkoušenými funkcemi zabezpečení a správy. Patří k nim jednotka SED (Self-Encrypted Drive) a modul TPM (Trusted Platform Module) sloužící k ochraně důležitých dat v místním úložišti. Aktualizaci počítače Z30-A může kdykoli provádět oddělení IT díky technologii Intel Active Management Technology (AMT). Přihlašování k počítači usnadňuje a zabezpečuje standardní čtečka otisků prstů.

      Toshiba Portege Z30-A

      PROFESIONÁLNÍ VYLEPŠENÍ VE VŠECH SMĚRECH

      Společnost Toshiba neustále vylepšuje své modely tak, aby splňovaly rostoucí požadavky firemních zákazníků. Proto jsme přidali kovové závěsy, tiché chlazení a lepší reproduktory, aby byl počítač Z30 ještě odolnější a uživatelsky příjemnější. Díky HD obrazovce a dokonalejší podsvícené klávesnici a také většímu zařízení AccuPoint a Touchpad na počítači Z30-A všechno nejen líp uvidíte, ale také najdete.

      Toshiba Portege Z30-A

      SLUČITELNOST ZAŘÍZENÍ

      Portégé Z30-A má mnoho funkcí společných s nejnovější řadou produktů společnosti Toshiba určených pro podnikatelskou sféru. Bude tak zajištěna konzistence v rámci celé vaší organizace – bez ohledu na to, které modely zvolíte. Pomocí běžné dokovací stanice a velkého množství portů tak budete mít jednoduchý přístup ke všem periferiím. Z30-A nabízí kvůli dalšímu pohodlí a flexibilitě také konektivitu bez hardwarového klíče v podobě připojení HDMI, RGB, Gigabit LAN a tří portů USB 3.0. Všechny notebooky společnosti Toshiba mají stejný systémový software, což umožňuje snadné a hromadné přizpůsobení. Standardem je také čtečka otisků prstů, zobrazení „non-CSV“, webová kamera, šasi ze slitiny hořčíku, Accupoint a dokovací konektor.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4210U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      316 × 17.9 × 227 (mm)
      Hmotnost
      1.2 kg