HP ProBook 440 G5 Touch

18x

Notebook HP ProBook 440 G5 Touch - Intel Core i3 8130U 2.2 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1220753
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP ProBook 440 G5 Touch
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      HP ProBook 440 G5 Touch

       

      Notebook HP ProBook 440 G5

      Praktický společník pro každodenní pracovní nasazení s přidanou hodnotou v podobně multimediálních funkcí a vlastností. To vše a mnohem více je řada notebooků ProBook 440 G5 od společnosti HP. Díky své příslušnosti k řadě ProBook notebook získává zvýšenou odolnosti nejen mechanickou, ale i proti neoprávněnému přístupu. Dále v kombinaci s moderními možnostmi připojení včetně bezdrátového připojení.

      • Spolehlivost řady ProBook.
      • Nabídka všech důležitých standardních rozhraní.
      • Kvalitní konstrukce, která něco vydrží.
      • Se skvělou výdrží na baterie můžete pohodlně pracovat a bavit se i na cestách.

      HP ProBook 440 G5 Touch

      Předurčen pracovat

      Za pomoci moderních technologií budete mít jako uživatel vždy k dispozici dostatek výkonu, který dodávají moderní procesory Intel 6., 7., nebo 8. generace, dostatečná kapacita operační paměti DDR4 a integrované nebo dedikované grafické řešení. HP ProBook 440 G5 nabízí také možnost volby konfigurace úložného prostoru pro optimální využití a výkon. Vyberte si z řady možností rychlých jednotek SSD nebo vysokokapacitních disků HDD. HP ProBook 440 G5 nabízí širokou řadu modelů v zajímavé cenové relaci, mezi kterými si vybere každý.

      • 2 sloty SODIMM DDR4.
      • Slot pro disk M.2 SSD a pozice pro 2.5" HDD.

      HP ProBook 440 G5 Touch

      Navržen chránit

      Notebooku nechybí podpora pro moderní ochranné prvky s jednoduchými nástroji a službami pro správu dat a zabezpečení. V případě instalace Windows 10 dostáváte k dispozici všechny funkce systému, který maximalizuje produktivitu a možnosti správy pro vaše podnikání a ochrání vás před bezpečnostními hrozbami dneška. HP BIOSphere zvyšuje zabezpečení a chrání důležitá již od úrovně systému BIOS. Samozřejmě jsou k dispozici i technologie ochrany pevného disku, modul TPM, volitelná IR kamera nebo volitelná čtečka otisků prstů.

      HP ProBook 440 G5 Touch

      Důraz na možnosti konektivity

      To je nejen integrace rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, ale též nového konektoru USB Type-C, který podporuje připojení DisplayPort (s volitelným adaptérem) a snadné dokování. Připojení k sítím zajistí kabelové Gigabit Ethernet nebo bezdrátové Wi-Fi ac a nechybí ani možnost výběru způsobu připojení externího zobrazovacího zařízení v podobě konektorů HDMI a VGA.

      HP ProBook 440 G5 Touch

      Komunikujte online

      Nad displejem notebooku je integrována HD webová kamera a samozřejmě i mikrofon, díky kterým bude komunikace prostřednictvím internetu s rodinou, přáteli, kolegy, klienty a obchodními partnery velmi jednoduchá a ve špičkové kvalitě. V případě konfigurace modelu s IR kamerou navíc získáte možnost rychlého přihlášení s funkcí Windows Hello systému Windows 10.

      HP ProBook 440 G5 Touch

      Nejen práce, ale také zábava

      Na své si přijdou i milovníci multimédií, kterým poslech umocní zvukové technologie a reproduktory s technologií HP Audio Boost přinášející plný zvuk. Podpora technologie HP Noise Cancellation pro potlačení šumu a vibrací zajistí, že při zábavě nebudete rušeni. Oživte svou zábavu o podmanivý a velice přesný zvuk HP Audio Boost. V případě výběru modelu s Full HD displejem navíc získáte dokonale ostrý obraz za každé situace.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 8130U 2.20 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      336 × 20 × 238 (mm)
      Hmotnost
      1.65 kg