Lenovo ThinkPad T460p

22x

Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Intel Core i5 6440HQ 2.6 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 530, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1219953
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T460p
      Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad T460p - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad T460p

       

      Thinkpad připravený pro vaše podnikání

      Ultrabook Lenovo T460p přináší prvotřídní výkon při zachování kompaktní mobilní konstrukce a navíc má k dispozici nové funkce pro vyšší produktivitu. Je speciálně připraven pro profesionály s veškerým potřebným vybavením a ještě dalšími funkcemi, které zajistí větší pohodlí a komfort při užívání, při zachování maximálního výkonu. Zároveň se může pochlubit ohromujícím zvukem a extrémně dlouhou výdrží baterie. Notebooky série T vynikají především svými výkonovými a užitkovými vlastnostmi. Díky neustálému vývoji, výzkumu a testování, posouvají hranice profesionálních notebooků zase o velký kus dopředu.

      Lenovo ThinkPad T460p

      Odolný dle armádních standardů

      Svou konstrukcí se ThinkPad T460p řadí mezi nejodolnější zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách podle osmi různých parametrů.

      Lenovo ThinkPad T460p

      Výkonný a mobilní notebook

      Společnosti Lenovo využívá u notebooků ThinkPad T460p výkonné více jádrové procesory Intel Core 6. generace s typovým označením HQ, které disponují neuvěřitelným výkonem vzhledem k rozměrům zařízení. Jejich skvělý výkon ještě podpoří použitá paměť DDR4 a u vybraných konfigurací také SSD pevné disky. Potěšeni budou především nároční firemní zákazníci a uživatelé, kteří jsou často na cestách. Tento notebook s hmotností začínající na hranici 1,8 kg a tloušťkou cca. 24 mm je mimořádně snadno přenosný a zároveň opravdu výkonný pracant.

      Lenovo ThinkPad T460p

      Zabezpečení podnikové úrovně

      S integrovanou čtečkou otisků prstů získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc může být ve vybraných konfiguracích vybaven také modulem TPM (Trusted Platform Module), což je specializovaný čip určený k zabezpečení hardwaru. Další volitelnou možností zabezpečení je technologie Intel vPro zvyšující ochranu a usnadňující správu při provádění aktualizací. ThinkPad T460p je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

      Lenovo ThinkPad T460p

      Využitelnost

      S pomocí rozhraní mini DiplayPort a HDMI je velice snadné připojit externí zobrazovací zařízení a například uspořádat prezentaci. Vestavěná HD kamera citlivá i v případě slabého osvětlení poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a mikrofonem bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Nechybí nezbytná síťová konektivita v podobě WiFi ac, Bluetooth a Gigabit Ethernet. U vybraných konfigurací je dostupné také připojení WWAN 4G LTE, nebo možnost dodatečného osazení modemu (dle konfigurace). Za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB specifikace 3.0 pro extrémně rychlé datové připojení externích paměťových zařízení. Jako každému správnému ThinkPadu ani T460p nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

      Lenovo ThinkPad T460p

      Možnosti dokování

      Dokovací konektor OneLink pak oceníte při snadné integraci do kancelářského prostředí, kdy s volitelnou dokovací stanicí OneLink připojíte v kanceláři jediný kabel a notebook je připraven k práci včetně všech periferií připojených ke stanici (dokovací stanice OneLink se prodává samostatně).

      Lenovo ThinkPad T460p

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6440HQ 2.6 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 530 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      344 × 24.4 × 239 (mm)
      Hmotnost
      2.15 kg