Dell Latitude E7450

327x

Notebook Dell Latitude E7450 - Intel Core i7 5600U 2.6 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel HD Graphics 5500, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1216550
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E7450
      Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Z důvodů drobných kosmetický nedostatků, může mít notebook fóliový celo-polep na víku.

      Dell Latitude E7450


      Elegantní a zabezpečený Dell

      Výkon notebooků Latitude v elegantním šasi typu Ultrabook s 5. generací procesorů Intel Core, Windows 7 Professional nebo Windows 10 a nádherný design. Začněte pracovat na tenkém a lehkém notebooku typu Ultrabook s nádherným designem, který je vybaven volitelným 14palcovým dotykovým displejem. Stejně jako v případě předchozí generace je Dell Latitude řady 7000 jediným notebookem Ultrabook, který byl navržen tak, aby byl kompatibilní s dokovací stanicí stávající řady notebooků.

      • Tenčí než kdy dříve: Notebook Latitude 14 má základní hmotnost pouhé 3,4 libry (1,54 kg) s 3článkovou baterií.
      • Špičkový a odolný design: Díky exteriéru s měkkou povrchovou úpravou a tkaným uhlíkovým vláknem (na dotykových modelech) a šasi Tri-metal z hořčíkové slitiny pod povrchem je notebook Latitude řady 7000 navržen tak, aby vydržel i náročná prostředí. Je testován podle vojenské normy MIL-STD 810G.
      • Ovládání na dosah ruky: Dotykový displej Dell nabízí díky sklu Corning Gorilla Glass NBT bez rámečku optimální zobrazování, citlivost na dotek, jas a trvanlivost.

      Dell Latitude E7450

      Nabitý výkonem

      Nejnovější procesory Intel Core až i7 5. generace a systém Windows 10 Pro vám umožní pracovat bez problémů i na velkých úlohách. Rychlý SSD a možná diskrétní grafické karty pro maximální flexibilitu a zapojení. Bezdrátové připojení podnikové úrovně se všemi důležitými technologiemi pro vaše podnikání.

      • Operační systémy Windows 7 Professional a Windows 10 ve spojení s volitelnou dotykovou obrazovkou umožňují multitasking s funkcemi potažení, klepnutí nebo táhnutí prsty. 
      • Spolehněte se na rychlý a spolehlivý výkon řady disků SSD nebo hybridních disků SSD (dle konfigurace)
      • Možnosti samostatné grafické karty zaručují vyšší kvalitu obrazu. (dle konfigurace)
      • Integrovaná webová kamera HD a sada mikrofonů zajišťují efektivní spolupráci. 
      • Klávesnice ISO obchodní třídy s možností podsvícení vám umožní pracovat ve špatně osvětleném prostředí a vyměnitelná baterie vám zajistí napájení na cestách.
      • Zůstaňte ve spojení díky plné sadě možností připojení včetně BT 4.0 (BLE), dvoupásmovému adaptéru WiFi, technologiím Miracast, Intel WiDi, Tri-band, NFC a LTE (dle konfigurace).

      Dell Latitude E7450

      Bezpečný. Spravovatelný. Spolehlivý Latitude.

      Firemní Ultrabook s výborným zabezpečením na světě. Řešení Dell Data Protection | Encryption chrání vaše data na všech koncových bodech včetně externích médií a v úložišti veřejného cloudu. Zastavte pokročilý malware díky řešení DDP | Protected Workspace a využijte pokročilé možnosti ověřování díky řešení DDP | Security Tools.

      • Firemní Ultrabook s nejpropracovanější správou na světě:
        Jedna aktualizace pro všechna zařízení díky jedinečným rozšířením Intel vPro společnosti Dell umožňuje vzdálenou správu systému BIOS a vymazání pevného disku, a to i při vypnutém systému2. Omezte čas strávený ručními a na chyby náchylnými úkoly pomocí sady Dell Client Command Suite s našimi bezplatnými nástroji pro automatizaci, které je snadné začlenit do stávajících řešení pro správu.
      • Vynikající spolehlivost, které můžete důvěřovat:
        Ultrabook Latitude 12 řady 7000 prošel testováním podle standardu MIL-STD 810G, které zaručuje odolnost v extrémních podmínkách. Klávesnice odolná proti polití chrání proti poškození tekutinou a kvalitní dotykový displej se sklem Corning Gorilla nabízí optimální zobrazování s lepší dotykovou citlivostí, jasem a trvanlivostí. Vaše zařízení je také podpořeno nepřetržitou podporou Dell ProSupport podnikové úrovně, která minimalizuje prostoje.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 5600U 2.6 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      337 × 20.4 × 231.5 (mm)
      Hmotnost
      1.61 kg