Fujitsu Lifebook E556

272x

Notebook Fujitsu Lifebook E556 - Intel Core i5 6300U 2.4 GHz, 16 GB, 240 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1212669
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E556
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Lifebook E556

       

      Fujitsu Lifebook E556

      Notebooky Fujitsu Lifebook řady E nabízejí rovnováhu mezi nízkou hmotností a velmi dobrým výkonem. Za pomoci nízké hmotnosti patří mezi lehké modulární notebooky s možností volby úhlopříčky displeje dle konkrétního zaměření. Modulární šachta optické mechaniky společné pro všechny úhlopříčky displeje napříč celou řadou nabízí možnost připojení i pro druhý pevný disk a další příslušenství. Komplexní sada podnikových funkcí se společným replikátorem portů, zabezpečení na vysoké úrovni a možnosti připojení vám umožní snadno a efektivně pracovat kdykoli a kdekoli.

       Fujitsu Lifebook E556

      Spolehlivý výkon dle potřeby

      Notebooky Lifebook E556 za pomoci 6. generace procesorů Intel Core a operační paměti typu DDR4 poskytují vysoký výkon i pro náročné aplikace. Rozšiřitelná operační paměť a možnost výběru konfigurace vysokokapacitního pevného disku HDD, hybridního SSHD, nebo dokonce rychlého SSD vám dává možnost volby optimálního systému.

       Fujitsu Lifebook E556

      Vysoká spolehlivost vždy a všude

      Bezpečná a efektivní práce i pro nejnáročnější uživatele ve všech situacích, to je základní heslo pro řadu notebooků Lifebook E. Samozřejmostí je robustní tělo, polití odolná klávesnice a celá řada dalších funkcí v závislosti na konkrétním konfiguraci daného modelu, jako například zdokonalená ochrana proti krádeži, snímač otisků prstů, čtečka čipových karet SmartCard, modul TPM a další možnosti zabezpečení pro ochranu vašich dat a celého zařízení.

       Fujitsu Lifebook E556

      Konektivita pro vaše potřeby

      Díky integrovaným bezdrátovým rozhraním WiFi, Bluetooth a kabelovému připojení k sítím LAN, v kombinaci s HD kamerou spolu s digitálním mikrofonem můžete být online kdykoli a kdekoli. Případně komunikovat s přáteli, nebo kolegy a obchodními partnery. Samozřejmě s vysokým komfortem mobilního zařízení. Oceníte také funkci trvale dostupného nabíjení z portu USB, díky které můžete nabíjet svůj telefon nebo ostatní USB napájená zařízení, i když je váš Lifebook vypnutý. S porty VGA a DisplayPort snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6300U 2.4 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      240 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      374 × 31.4 × 250 (mm)
      Hmotnost
      2.3 kg