TAROX Business 500BD SFF

39x

Počítač TAROX Business 500BD SFF - Intel Core i5 4570 3.2 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, DVD-ROM, Intel HD Graphics 4600, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Tarox
Kód:1210677
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač TAROX Business 500BD SFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      TAROX Business 500BD SFF

       

      Počítač od firmy TAROX

      Sháníte kvalitní počítačovou sestavu a nevěříte "no-name" sestavám? Nyní máte skvělou příležitost pořídit si značkovou sestavu od firmy TAROX. Nabídne potřebný prostor pro možnosti dalšího rozšíření a stále zachová skvělé proudění vzduchu pro chlazení komponent. Tím prodlužuje jejich životnost. Německá společnost TAROX je známá výrobou počítačů, workstationá a serverů, takže se ve výpočetní technice vyzanjí.

      TAROX Business 500BD SFF

      Vynikající stolní počítač vhodný do firmy i do domácnosti. Splňuje veškeré požadavky pro bezproblémovou práci v kanceláři a také má dostatek výkonu pro multimediální obsah. Srdcem počítače je platforma Intel, procesor nese označení i5 4570, nabídne  čtyři jádra a je výrobcem nastaven na 3.2 GHz. Doplňuje jej operační paměť velikosti 8 GB typu DDR3. Jako optická mechanika je použita DVD-RW mechanika (dle konfigurace). O grafický výkon se stará grafický čip Intel HD Graphics.

      Externí zařízení připojíte prostřednictvím šesti USB 2.0 portů K dispozici máte navíc dva rychlejší USB 3.0. Monitor můžete připojit pomocí DisplayPort, HDMI, DVI nebo VGA rozhraní. Pro připojení k internetu samozřejmě nesmí chybět rychlá síťová karta. Audio vstupy a výstupy jsou rovněž samozřejmostí.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4570 3.2 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-ROM 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop