Dell Optiplex XE2 SFF

42x

Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Intel Core i5 4570S 2.9 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 4600, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1204818
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Dell Optiplex XE2 SFF
      Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Fotka 1/6Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Fotka 2/6Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Fotka 3/6Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Fotka 4/6Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Fotka 5/6Počítač Dell Optiplex XE2 SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Optiplex XE2 SFF

      Dlouhodobá stabilita platformy
      Počítač OptiPlex XE2 je stabilní a odolný stolní počítač s velmi dlouhým životním cyklem, vysokou odolností vůči teplu a vynikajícími možnostmi správy.

       Dell Optiplex XE2 SFF

      Prodloužená životnost
      Velmi dlouhý životní cyklus od nákupu počítače OptiPlex XE2 výrazně usnadňuje správu a plánování.

      • Pomozte snížit složitost a náklady na opětovnou certifikaci systému díky životnímu cyklu 3,5 roku, který zahrnuje uzamčení klíčových hardwarových a softwarových komponent.
      • Snadno zachovejte konzistentní pracovní prostředí při plánování budoucích nasazení díky šestiměsíčnímu řízenému přechodu.

      Všestranný, odolný design
      Ať jej umístíte do prodejny nebo do tovární haly, model XE2 se vždy snadno začlení do vašeho jedinečného pracovního prostoru a zvládne i ty nejnáročnější fyzické podmínky.

      • Spolehlivě spouštějte svůj počítač v horkých, prašných prostředích a v omezených prostorách – dokonce i ve skříni. Robustní design šasi a odolné ventilátory umožňují toleranci vůči teplotám okolí až do výše 45 °C.
      • Flexibilní nasazení umožňuje více variant šasi. Vyberte si provedení SFF (Small Form Factor) optimalizované pro prostorově omezená pracoviště nebo rozšiřitelné provedení MT (Mini Tower) s podporou pro starší karty PCI.
      • Podporuje vašeho výrobce OEM (Original Equipment Manufacturer) i prodejní místa POS s verzí OEM počítače OptiPlex XE2, je připraven pro použití vlastní značky.

       Dell Optiplex XE2 SFF

      Připraven pro výkon
      Řešte rychle své každodenní úkoly na vysoce výkonném stolním počítači s výkonnými procesory Intel Core.

      • Zvyšte produktivitu díky procesorům až Intel Core i7 čtvrté generace (dle konfigurace).
      • Windows 7 Professional.
      • 16 GB paměti a integrovaná grafika Intel HD Graphic (dle konfigurace).
      • Ukládejte až 2 TB na pevný disk, disk SSD (solid-state drive) nebo hybridní disk SSHD s vysokým výkonem (dle konfigurace).
      • Podpora až tří monitorů současně umožňuje seriózní multitasking.
      • Připojte nové i starší periferní zařízení díky nativní podpoře připojení PS/2, sériového (RS-232), VGA a až 10 připojení USB včetně volitelných napájených portů USB.

      Výjimečná správa a zabezpečení
      Snadno spravujte všechny své stolních počítače díky komplexním funkcím pro správu a zabezpečení.

      • Vzdáleně spravujte stolní počítače díky technologii Intel vPro nové generace a vlastním rozšířením technologie Intel vPro od společnosti Dell s možností mimopásmové správy systému BIOS 1 : N.
      • Snižte náklady na instalaci, monitorování a aktualizaci systémů díky automatickým nástrojům společnosti Dell pro správu klientských systémů.
      • Zvyšte zabezpečení pomocí integrovaného modulu TPM (Trusted Platform Module), volitelných samošifrovacích disků (SED), klávesnice se slotem pro čipovou kartu a bezpečnostního zámku.

       Dell Optiplex XE2 SFF

      Integrovaná řešení
      Zvyšte zabezpečení a zlepšete správu systémů OptiPlex díky robustním řešením.

      • Pomozte zabezpečit data a řídit přístup uživatelů díky flexibilním, snadno spravovatelným řešením Dell Data Protection.
      • Centralizaci a automatizaci správy a následné snížení nákladů na správu umožní správa systémů Dell a zařízení Dell KACE.
      • Vylepšete služby pro stolní počítače a zvyšte produktivitu díky řešením Dell Cloud Desktop a Dell Cloud Client Computing.
      • Použijte datový proud stolního počítače pro optimální možnosti správy s nativní podporou řešení On-Demand Desktop Streaming společnosti Dell.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4570S 2.9 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      93 × 290 × 312 (mm)
      Hmotnost
      6.2 kg