Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)

195x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.) - Intel Core i5 4200U 1.6 GHz, 8 GB, 180 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1199200
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Notebook může mít na víku nalepenou folii, z důvodu menších kosmetických nedostatků na víku.

      Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)


      Profesionální business Ultrabook Lenovo

      2. generace 14" ultrabooku X1 Carbon je nejlehčí ultrabook na světě, díky konstrukci z uhlíkových vláken si však zachovává legendární odolnost zařízení ThinkPad. Disponuje nadstandardními funkcemi, jako je například adaptivní klávesnice, která mění řadu funkčních kláves v závislosti na aplikaci, kterou právě používáte. Nechybí ani technologie RapidCharge, nový patentovaný chladicí systém a ohromující IPS displej ThinkPad ColorBurst.

       Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)

      Ovládání hlasem a pohybem

      Prezentujte na zcela nové úrovni s novým X1 Carbon, aniž byste se dotkli klávesnice! Hlasové povely a 10 různých gest rukou změní způsob, jakým budete komunikovat se svým notebookem.

      Adaptivní klávesnice, která se vám přizpůsobí

      Unikátní klávesnice, která intuitivně mění řadu funkčních kláves v závislosti na aplikaci, kterou právě používáte. Zjednodušená klávesnice, která předvídá vaše potřeby, nabízí více funkcí a dokonale sedne vašim potřebám.

      Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)

      Ohromující displej

      Antireflexní IPS displej ThinkPad ColorBurst s rozlišením WQHD (2560 x 1440) poskytuje ostřejší text, jasnější obraz a živé a věrohodné barvy. Širokoúhlý displej se svítivost 300 nit je vybaven technologí IPS s pozorovacími úhly téměř 180 stupňů a vrstvou minimalizující otisky a šmouhy, které zůstanou na displeji po dotykovém ovládání. K dispozici verze s FHD, HD+ a HD displejem.

      Prakticky nezničitelný: Testování Mil-Spec

      ThinkPad X1 Carbon je vyroben z uhlíkových vláken a je tedy nejodolnějším zařízením ThinkPad, jaké kdy bylo vyrobeno. Notebooky ThinkPad splňují podmínky osmi amerických armádních testů odolnosti, dlouhé životnosti a kvality provedení mezi které patří: vysoký tlak, vlhkost, otřesy, vysoké teploty, teplotní šoky, nízký tlak (4572 m), nízké teploty a prašnost.

      Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)

      Zabezpečení na profesionální úrovni

      Volitelná čtečka otisků prstů zvyšuje zabezpečení vašich dat a umožňuje přihlásit se do systému pouhým tahem vašeho prstu. Bezpečnostní prvky od společni Intel a volitelná technologie vPro posilují ochranu a zlepšují správu aktualizací systému. Čip Trusted Platform Module (TPM) šifruje všechny vaše důležitá data.

      Nová technologie chlazení systému

      Nově navržené lopatky ventilátoru udržují nový X1 Carbon chladnější než kdy dříve. I přes svůj tenký profil poskytuje X1 Carbon chladný a tichý výkon, který je standardem notebooků řady ThinkPad.

      Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2nd gen.)

      Nekompromisně tenký

      Nový X1 Carbon je nejlehčí 14" ultrabook na planetě a s profilem tenkým pouhých 17,72 mm je i nejtenčí doposud vyrobený ThinkPad.

      Delší výdrž baterie

      Nový X1 Carbon poskytuje až 9 hodin výdrže baterie na jedno nabití (dle využití a stavu baterie). Technologie RapidCharge nabije 80% baterie za méně než jednu hodinu.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4200U 1.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      180 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      331 × 17.7 × 226.5 (mm)
      Hmotnost
      1.4 kg