Lenovo ThinkPad P50

290x

Notebook Lenovo ThinkPad P50 - Intel Core i7 6820HQ 2.7 GHz, 16 GB, 1256 GB Kombinované, nVidia Quadro M2000M, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1195860
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad P50
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad P50

       

      Profesionální notebook Lenovo ThinkPad P50

      Notebooky Lenovo ThinkPad P50 jsou navrženy především pro náročné profesionály, kteří ke své práci vyžadují špičkový výkon a technologie, které využívají na svých pracovních stanicích. Zárukou vaší spokojenosti jsou nejvýkonnější mobilní procesory Intel, grafické karty NVIDIA Quadro, nebo certifikace ISV pro graficky náročné aplikace.

      Lenovo ThinkPad P50 

      Mobilní pracovní stanice s výkonem desktopové

      ThinkPad P50 je výkonný pracovní stroj, který dokáže s lehkostí plnit i ty nejnáročnější úkoly. Základem jsou procesory Intel Core nebo dokonce Xeon, které doplňuje rychlá operační paměť DDR4 a profesionální grafická karta NVIDIA Quadro. Můžete také zvolit konfiguraci s vysokokapacitním diskem HDD nebo rychlým SSD. S mobilní pracovní stanicí ThinkPad P50 získáte výkon srovnatelný s profesionální desktopovou stanicí.

       Lenovo ThinkPad P50

      Široké možnosti konektivity

      Hlavní devizou v oblasti konektivity je přítomnost rozhraní Thunderbolt 3 v provedení USB Type-C. Thunderbolt představuje převratnou technologii, která podporuje připojení displejů s vysokým rozlišením i výkonných datových zařízení prostřednictvím jednoho kompaktního portu. Notebooku nechybí ani rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, které je až 10krát rychlejší než předchozí USB technologie a také umožňuje rychlý přenos dat. Samozřejmě máte k dispozici důležitou síťovou konektivitu pomocí bezdrátového Wi-Fi ac i kabelového Gigabit Ethernet rozhraní, nechybí Bluetooth a v závislosti na konfiguraci může notebook obsahovat i připojení 4G/LTE. Pro připojení externího zobrazovacího zařízení nechybí rozhraní HDMI a mini DisplayPort.

      Lenovo ThinkPad P50 

      Vynikající ergonomie

      Pohodlí zajišťuje skvělá ergonomická klávesnice ThinkPad a polohovacím zařízením TrackPoint odolná proti polití, která poskytuje, oproti standardním klávesnicím, pohodlnější a plynulejší psaní bez zbytečných překlepů. Velkou dotykovou plochu touchpadu můžete snadno konfigurovat podle svých potřeb a navíc obsahuje tři tlačítka pro profesionální pracovní aplikace vyžadující rozšířené funkce.

       Lenovo ThinkPad P50

      Funkce pro profesionální nasazení

      Jednodušší správu na firemní úrovni umožňuje technologie Intel vPro, která v notebooku nesmí chybět. Koncepce profesionálního notebooku vyžaduje preciznost ve všech směrech , a proto bylo více než 100 profesionálních aplikací testováno a certifikováno předními nezávislými prodejci softwaru (ISV).

       Lenovo ThinkPad P50

      Nejen práce, ale i zábava

      Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní reproduktory s podporou technologie Dolby Home Theater přinášející působivý prostorový zvuk s větší čistotou a vyšší úrovní hlasitosti bez zkreslení. Při konferenčních hovorech s kolegy, klienty, rodinou i přáteli oceníte snadno použitelnou kameru s vysokým rozlišením. Notebook ThinkPad P50 neklade vaší zábavě žádné meze.

       Lenovo ThinkPad P50

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6820HQ 2.7 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro M2000M 4096 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, 1xThunderbolt 3, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      377.4 × 29.4 × 252.3 (mm)
      Hmotnost
      2.7 kg