HP ZBook 15 G4

32x

Notebook HP ZBook 15 G4 - Intel Core i7 7820HQ 2.9 GHz, 16 GB, 980 GB Kombinované, nVidia Quadro M1200, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1194423
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP ZBook 15 G4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP ZBook 15 G4

       

      HP ZBook 15 G4

      S mobilní pracovní stanicí HP ZBook 15 G4 můžete pracovat prakticky kdekoli s.výkonem srovnatelným se stolní pracovní stanicí. Díky své příslušnosti k řadě ZBook 15 vyniká notebook zvýšenou ochranou nejen mechanickou, ale i proti neoprávněnému přístupu. To vše samozřejmě s nízkou hmotností notebooku jako celku spolu se splněním komplexního testování HP při návrhu notebooku a splněním kritérií testování podle standardů MIL-STD 810G. Elegantní design mobilní pracovní stanice ZBook 15 G4 upoutá pozornost na cestách, u klientů i v kancelářích. Nová generace HP ZBook 15 přichází s výkonnějšími technologiemi na palubně.

      HP ZBook 15 G4 

      Mobilní pracovní stanice

      Za pomoci moderních technologií budete mít jako uživatel k dispozici vždy dostatek výkonu. Ať již výpočetního, který dodávají moderní procesory Intel Core a Xeon, nebo grafického za pomoci profesionálních grafických akcelerátorů AMD FirePro a NVIDIA Quadro ve většině modelů ZBook. To vše je doplněno operační pamětí DDR4 s ECC nebo bez ECC a možností výběru pevného disku, od klasické varianty HDD až po superrychlé SSD jednotky HP Z Turbo s technologiemi NVMe PCIe. Samozřejmostí je použití displeje s vysokým rozlišením obrazu a se skvělou výdrží na bateriové napájení pak můžete pohodlně pracovat a bavit se i na cestách.

      HP ZBook 15 G4

      Navržen chránit

      Notebooku nechybí podpora pro moderní ochranné prvky včetně HP Client Security a možnosti šifrování dat uložených na pevném disku. Nikdo nepovolaný se tak k vašim citlivým datům nedostane a zvýšena je ochrana online účtů a identity, kde si již nebude muset pamatovat složitá hesla. Technologie HP BIOSphere s HP Sure Start detekuje poškození a zotavuje systém BIOS. pro maximální zabezpečení mžete volit konfigurace s čtečkou otisků prstů, čtečkou čipových karet a modulem TPM.

       HP ZBook 15 G4

      Důraz na možnosti konektivity

      To je nejen integrace moderního rozhraní USB specifikace 3.0/3.1 Gen 1, ale též konektivit typu HDMI a VGA jako řešení připojení externího displeje, Thunderbolt 3 jako alternativa pro vysokorychlostní připojení periferií a samozřejmě i klasického Wi-Fi ac adaptéru pro připojení k bezdrátovým sítím nebo kabelového Gigabit Ethernet. Výrobce dále myslel i na zábavu a proto notebooku nechybí HD zvuk z dílen Bang & Olufsen a ve vybraných modelech také integrovaná kamera.

       HP ZBook 15 G4

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7820QH 2.90 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      480 GB SSD + 500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro M1200 4096 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      386 × 26 × 264 (mm)
      Hmotnost
      2.6 kg