22" LCD Samsung B2240 Silver

7x

Monitor 22" LCD Samsung B2240 Silver - 22 palců 1680 x 1050 px TN

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Samsung
Kód:1190823
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 22" LCD Samsung B2240 Silver
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      22" LCD Samsung B2240 Silver

      • Ultratenký rámeček
      • Výškově nastavitelný podstavec 130 mm / 100 mm
      • Vysoce výkonný monitor pro firemní využití
      • Profesionální design
      • vestavěné reproduktory

      Perfektní zobrazení rychlého děje
      Doba odezvy 5 ms je zárukou, že i ty nejrychleji se měnící obrazy budou na monitoru zobrazeny perfektně. Tato úžasná technologie zobrazení dokáže přesvědčivě podat filmy, hry a internetová videa bez přeskakování, rozmazávání či tvorby duchů, které mohou nastat u pomalejších monitorů, a nabízí tak skvělé divácké zážitky.

      Zaměřte se na detaily
      Zobrazení rozdílů, to je rozdíl. Proto monitor Samsung disponuje ultravysokým dynamickým kontrastem 70.000:1 a spolu s automatickým nastavením jasu vytváří hlubší a dramatičtější tmavé tóny a pronikavější světlé tóny. Můžete se těšit na obraz, který živými barvami a perfektní přirozenou intenzitou věrně odráží realitu. A když přijde na zobrazení rozdílů, konvenční monitory doslova blednou závistí.

      22" LCD Samsung B2240 Silver 

      Monitor, který přebírá iniciativu při sdílení
      Díky funkci Magic Return společnosti Samsung se nemusíte vůbec obávat, že by se ztratil obsah na druhém monitoru. Dojde-li k odpojení kabelu a ztrátě signálu, funkce Magic Return před vypnutím této obrazovky automaticky přenese její obsah na zbývající monitor. Není to žádná magie. To jsme jen povýšili sdílení obsahu na vědu.

      Dokonalý obrazový vjem
      HDCP (Ochrana širokopásmového digitálního obsahu) je inovativním příspěvkem společnosti Samsung k ochraně integrity obsahu při jeho přenosu na monitor z rozhraní DVI. To zaručuje přirozené podání obrazu s nejvyšším rozlišením, takže se můžete za všech okolností spolehnout na 100% čistotu digitálního obsahu.

      Inteligentní nastavení velikosti
      Proč byste měli pro zobrazení celého obrazu sledovat roztaženou nebo deformovanou kopii originálu? S inteligentním nastavením obrazu Samsung si budete moci užíval filmy přesně tak, jak byly zamýšleny.

      Sám se vypne
      Monitory Samsung se vyznačují nejen skvělým výkonem. Jsou také šetrné k životnímu prostředí. Automatické vypnutí umožňuje uživatelům šetřit energii pomocí nastavení monitoru, aby se v určenou dobu sám vypnul. Další výhodou této funkce je zajištění optimálního výkonu, spolehlivosti a prodloužení životnosti.

      Menší zatížení očí, bohatší zážitek ze sledování
      Jak se rádi díváte na filmy? Vleže na pohovce? Nebo když sedíte ve svém oblíbeném křesle? Při vaření nebo cvičení? Ať stojíte, sedíte nebo ležíte, technologie Magic Angle společnosti Samsung se postará o to, aby film byl vždy ve středu vaší pozornosti. A abyste se vždy cítili pohodlně. Ať postavíte monitor Samsung kamkoli, jeho pětirežimové řízení úhlu umožní upravit úhel sledování tak, jako byste sledovali obrazovku přímo zepředu. Tak přestaňte natahovat krk a začněte si užívat film.

      Řízení jasu, úspora energie
      Funkce Magic Eco umožňuje snadné spoření energií. Nastavuje jas monitoru Samsung podle toho, kolik energie chcete ušetřit. Můžete si vybrat ze čtyř možností úspory energie: 100%, 75% a 50% spotřeba nebo vypnutí úspory energie. Je-li funkce Magic Eco vypnuta, můžete stále používat funkci Magic Bright společnosti Samsung, pomocí které lze ručně upravit jas obrazovky. S funkcí Magic Eco získáte kontrolu a budete moci šetřit energii bez námahy.

      Vychutnejte si barevné efekty
      Vylepšete si barvy podle svého pomocí pokročilé funkce Samsung ColorEffect. Připravte své oči na zcela nový zážitek při sledování obrazu nastaveného přesně podle vašich představ pomocí fotografických efektů odrážejících vaši náladu. Vyberte si režim stupňů šedé, zelené, modré či sépiové podle svých preferencí.

      Upravte si ovládání
      Inovativní funkce uživatelského tlačítka produktů Samsung přináší vylepšení zábavy doslova na dosah ruky. Díky možnosti přiřazení oblíbených funkcí uživatelskému tlačítku budete mít okamžitý přístup k požadované operaci. Navolíte si pro uživatelské tlačítko funkci Magic Bright, Magic Color, Barevný efekt nebo Velikost obrazu? Je skvělé, že se můžete svobodně rozhodnout.

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      22" LCD TN WSXGA+ s rozlišením 1680 x 1050 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      513 × 341 × 190 (mm)
      Hmotnost
      4.9 kg

      Monitor 22" LCD Samsung B2240 Silver je zařazen také v těchto kategorií: