23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

0x

Monitor 23.8" LCD Philips 241P6EPJEB - 23.8 palců 1920 x 1080 px IPS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1190741
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 23.8" LCD Philips 241P6EPJEB
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      Dokonalý pohled z každého úhlu díky displeji IPS Full HD

      • Řada P
      • 24 (23,8"/60,5 cm úhlopř.)
      • Full HD (1 920 x 1 080)

      Technologie SoftBlue je šetrná k očím a zachovává barvy
      Technologie SoftBlue LED využívá chytrou technologii, která omezuje škodlivé krátkovlnné modré světlo, aniž by to mělo dopad na barvu nebo obraz displeje. Technologie SoftBlue LED má certifikaci mezinárodní testovací organizace TUV Rheinland prokazující snížení množství škodlivého modrého světla.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB 

      Technologie širokého sledování IPS-ADS přináší přesný obraz i barvy
      Technologie širokého sledování IPS-ADS přináší přesný obraz i barvy Displeje IPS-ADS využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 178/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu. Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje IPS-ADS pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu
      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu SmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Fotografie, Filmy, Hry, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalý výkon zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. Vše v reálném čase a stisknutím jediného tlačítka!

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      Menší únava očí díky technologii Flicker-free
      Menší únava očí díky technologii Flicker-free Kvůli způsobu ovládání jasu na obrazovkách s podsvícením LED čelí někteří uživatelé blikání na obrazovce, které způsobuje únavu očí. Technologie Flicker-free společnosti Philips využívá nové řešení regulace jasu, snižuje blikání a sledování je pak komfortnější.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii
      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii PowerSensor je vestavěný „senzor osob“, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      Technologie LightSensor zaručuje dokonalý jas s minimální spotřebou energie
      Technologie LightSensor zaručuje dokonalý jas s minimální spotřebou energie Technologie LightSensor využívá chytrý snímač, který upravuje jas obrazu na základě světelných podmínek v místnosti, a zajišťuje tak perfektní obraz s minimální spotřebou energie.

      23.8" LCD Philips 241P6EPJEB

      Vestavěné stereo reproduktory pro multimédia
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Připojení SmartConnect přes porty HDMI, MHL, DisplayPort, DVI a VGA
      Tyto displeje od společnosti Philips jsou vybaveny řadou možností připojení a dodávají se s mnoha konektory, jako jsou například VGA, DVI-D, DisplayPort a univerzální konektor HDMI či konektor MHL, jež vám umožní vychutnat si nekomprimovaný obrazový a zvukový obsah s vysokým rozlišením. Bez ohledu na používaný zdroj si můžete být jisti, že tento displej Philips představuje investici, která jen tak nezastará!

      Rozbočovač USB 3.0 pro pohodlný přístup a rychlé nabíjení
      Rozhraní USB 3.0 Super Speed zajišťuje přenosovou rychlost 5,0 Gb/s, jež je přibližně 10krát rychlejší než standard USB 2.0. Tím dochází k výraznému zkrácení doby přenosů dat, takže ušetříte čas i peníze. Vzhledem k větší šířce pásma, super rychlému přenosu, lepší správě napájení a vynikajícímu celkovému výkonu stanovuje rozhraní USB 3.0 nejnovější globální standard umožňující využívat velkokapacitní paměťová zařízení. Nyní již nemusíte tak dlouho čekat, než se zařízení nabijí. Nová funkce FastCharge umožňuje rychlé nabíjení. Rozhraní USB 3.0 je také zpětně kompatibilní se zařízeními s rozhraním USB 2.0.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      23.8" LCD IPS FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, 4xUSB 3.0 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      563 × 511 × 257 (mm)
      Hmotnost
      6.5 kg

      Monitor 23.8" LCD Philips 241P6EPJEB je zařazen také v těchto kategorií: