24" LCD Philips 241B4LPYCB Black

0x

Monitor 24" LCD Philips 241B4LPYCB Black - 24 palců 1920 x 1080 px TN

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1190723
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 24" LCD Philips 241B4LPYCB Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      24" LCD Philips 241B4LPYCB Black

      Ekologické provedení displeje, které vám díky technologii PowerSensor sníží výdaje za elektřinu

      • Řada B
      • 24" (61 cm)
      • Displej Full HD

      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii
      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii PowerSensor je vestavěný „senzor osob“, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.

      24" LCD Philips 241B4LPYCB Black

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      24" LCD Philips 241B4LPYCB Black

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      24" LCD Philips 241B4LPYCB Black

      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu
      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu SmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Fotografie, Filmy, Hry, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalý výkon zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. Vše v reálném čase a stisknutím jediného tlačítka!

      24" LCD Philips 241B4LPYCB Black

      Nulová spotřeba energie díky vypínači na 0 wattů
      Použitím vypínače na 0 wattů, který je prakticky umístěn na zadní straně monitoru, můžete monitor zcela odpojit od napájení. To vede k nulové spotřebě energie a ještě více zmenšuje vaši uhlíkovou stopu.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      24" LCD TN FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DisplayPort, DVI, VGA, 2xUSB 2.0 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      565 × 405 × 227 (mm)
      Hmotnost
      5.3 kg

      Monitor 24" LCD Philips 241B4LPYCB Black je zařazen také v těchto kategorií: