HP Pro 3500 MT

33x

Počítač HP Pro 3500 MT - Intel Core i3 3220 3.3 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1190510
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Pro 3500 MT
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP Pro 3500 MT

       

      Klíč k úspěchu

      O dostatek výkonu se postarají nejnovější procesory Intel. Posuňte své prezentace na novou úroveň díky integrované grafické kartě Intel HD pro náročné uživatele. Tři sloty PCI Express x1 a jeden slot PCI Express x16 vám poskytují dostatek možností k rozšíření zařízení. Zařízení je vybaveno mnoha chytře umístěnými porty, například šesti porty USB 2.0 (2 vpředu, 4 vzadu), ethernetovým portem RJ-45 Ethernet nebo sluchátkovým výstupem a mikrofonním vstupem. Podpora dvou nezávislých monitorů připojených přes standardní rozhraní VGA a DVI-D se příznivě odrazí na vaší produktivitě.

      HP Pro 3500 MT

      Základní zabezpečení

      Chraňte své informace a identitu pomocí nástrojů HP ProtectTools – komplexní sadě bezpečnostních řešení chránících hardware i software. Trvalé odstranění citlivých dat pomocí nástrojů HP Disk Sanitizer a File Sanitizer. Aby k vašim datům nemohl přistoupit nikdo nepovolaný, můžete využít nástroje Drive Encryption, který zašifruje všechna data na pevném disku. O bezpečné uložení hesel k aplikacím a internetovým stránkám se postará nástroj Password Manager.

      HP Pro 3500 MT

      Na nás se můžete spolehnout

      Vysoká odolnost. Podnikové počítače HP prochází víceúrovňovým testováním trvajícím více než 115 000 hodin, čímž je zaručena dlouhá životnost všech vašich investic. Spoléhejte se na oceňované služby a podporu v podobě standardní roční omezené záruky společnosti HP. Velmi kvalitní značkové počítače firmy HP, velmi úspěšně prodávané po celém světě. Jedná se o sladěné a vyvážené stroje sestavené ze značkových komponent, které jsou přímo vybrané pro nejlepší spolupráci mezi sebou. Tyto počítače prodáváme za několikanásobně nižší ceny než se pohybují běžně ve světě, vzhledem k tomu, že se jedná o předváděcí kusy přímo od firmy HP - počítače jsou jako nové, v originálních HP krabicích, téměř se vším příslušenstvím. Tyto kvalitní stroje jsou nesrovnatelně stabilnější než skládané sestavy nebo neznačkové "noname" sestavy běžně prodávané v ČR, vykazují také vyšší výkon, daný přesným sladěním jednotlivých komponent. Značka HP patří k lídrům ve výpočetní technice po celém světě a tyto značkové stroje jsou obrazkem celé firmy HP, proto pokud chcete kvalitní značkový počítač, využijte této velmi výhodné nabídky předváděcích kusu (HP REMARKETING) včetně rozšířené záruky, kterou naše firma poskytuje.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 3220 3.3 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, DVI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      165 × 368 × 389 (mm)
      Hmotnost
      7.0 kg