24" LCD Dell Professional P2412H

9x

Monitor 24" LCD Dell Professional P2412H - 24 palců 1920 x 1080 px TN

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1189847
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 24" LCD Dell Professional P2412H
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      24" LCD Dell Professional P2412H


      Repasované LCD Dell

      Najděte v tomto velkém monitoru s rozlišením Full HD určeném pro firmy dokonalou kombinaci funkcí pro navýšení produktivity, dlouhodobého pohodlí a funkcí pro úsporu energie.

      • Nižší spotřeba energie: Software PowerNap, dynamické tlumení jasu a funkce plánování pomáhají předcházet nadbytečnému využívání energie.
      • Vyšší produktivita:Široké možnosti nastavení výšky, náklonu a natočení pomáhají uživatelům všech velikostí pohodlně zvládat rozsáhlé a dlouhé projekty.
      • Vytvoření zdravějšího prostředí: 24palcový monitor P2412H řady Dell Professional je navržen tak, aby měl minimální dopad na životní prostředí. Panel LED neobsahuje arzén ani olovo.

      24" LCD Dell Professional P2412H

      Výkon podněcuje produktivitu

      Čím více toho uvidíte, tím toho více dokážete udělat – ať už pracujete s větším počtem tabulek, kontrolujete soubory pacientů, analyzujete právní případ nebo zkoumáte akciový trh. Monitor P2412H nabízí prostornou obrazovku, úžasnou grafiku a obsahuje konektivitu a flexibilitu, které potřebujete k tomu, abyste mohli pracovat a mohli v práci dlouhodobě pokračovat.

      • Pracujte na rozsáhlém prostoru: Prostorná 24palcová obrazovka vám umožní využít práce v několika oknech najednou.
      • Spatřete svou práci v novém světle: Využijte skvělého obrazu zajištěného rozlišením Full HD (1 920 x 1 080, maximální) a vysokým kontrastním poměrem 2 000 000 : 1 (obvykle).
      • Jednoduché připojení: Pestrá škála možností konektivity (jako jsou porty DVI, VGA nebo USB pro periferní zařízení) vám umožní připojit se a být produktivní.

      24" LCD Dell Professional P2412H

      Pohodlí a praktičnost pro každého

      Protože podniky vyžadují velkou míru flexibility, ovládání a praktičnosti, může vám přesně to každý monitor P2412H nabídnout. Obsahuje příjemné prvky, které mohou zvýšit vaše pohodlí a ušetří vám čas – široký rozsah nastavení výšky, náklonu nebo otáčení.

      • Přizpůsobení nastavení: Kromě toho, že můžete u monitoru P2412H nastavit náklon, natočení a otáčení, nabízí monitor i větší nastavení výšky oproti předchozím modelům (v rozmezí 130 mm).
      • Rychlá a jednoduchá změna orientace: Pokročilý software pro natočení nabídky zajistí, že můžete obrazovku otočit ze zobrazení na šířku na zobrazení na výšku (a opačně) a pak podle pokynů na obrazovce změnit orientaci obsahu na obrazovce. Je to zcela prosté.

      24" LCD Dell Professional P2412H

      Přátelský v každém prostředí:

      Monitor P2412H obsahuje řadu funkcí pro úsporu energie. Patří mezi ně i panel neobsahující arzén a olovo a certifikace ENERGY STAR, EPEAT a TCO.

      • Funkce PowerNap - Když si nyní uděláte přestávku, udělá si ji i monitor. Software PowerNap utlumí monitor na minimální jas a přepne nepoužívaný monitor do režimu spánku.
      • Dynamické tlumení jasu - Pokud jsou obrazy na obrazovce převážně světlé nebo bílé, obrazovka mírně ztmavne, takže zmenšuje odlesky a pomáhá šetřit energií.
      • Pruh využití energie - Pruh využití energie v nabídce na obrazovce displeje graficky, rychle a jednoduše zobrazuje využití energie.

      24" LCD Dell Professional P2412H

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      24" LCD TN FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DVI, VGA, 2xUSB 2.0 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      569 × 370 × 180 (mm)
      Hmotnost
      6.2 kg

      Monitor 24" LCD Dell Professional P2412H je zařazen také v těchto kategorií: