HP EliteDesk 705 G3 MT

32x

Počítač HP EliteDesk 705 G3 MT - AMD A10 PRO 8770B 3.5 GHz, 12 GB, 256 GB SSD, AMD Radeon R7, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1187511
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP EliteDesk 705 G3 MT
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP EliteDesk 705 G3 MT

       

      HP EliteDesk 705 G3 Microtower

      Osobní počítače EliteDesk 705 G3 Microtower jsou cenově dostupné stolní počítače, které nabídnou výborný poměr cena/výkon a skvělé možnosti správy i zabezpečení pro využití v kancelářích a podnikové sféře. S celou řadu příslušenství pro montáž, rozšíření a zabezpečení můžete vytvořit to nejlepší řešení pro vaše podnikání. Pořiďte si výkon za rozumnou cenu v moderním provedení značkového výrobce.

      HP EliteDesk 705 G3 MT

      Výkon pro vaši produktivitu

      Pracovní stanice HP řady EliteDesk 705 G3 Microtower jsou postaveny na generaci procesorů AMD Pro. Ty jsou pro maximální výkon doplněny o operační paměť DDR4 (4 sloty až 64 GB) a pevné disky HDD nebo SSD (dle konfigurace). Dostupné jsou modely s integrovaným grafickým řešením u procesorů AMD APU a v případě potřeby vyššího grafického výkonu můžete také volit konfiguraci s diskrétním grafickým akcelerátorem (dle konfigurace). EliteDesk 705 G3 MT je navržen pro náročné podnikové aplikace a spolehlivou každodenní produktivitu při plnění pracovních povinností..

      Počítač podnikové třídy

      HP EliteDesk 705 G3 MT jsou bezpečné pro vaše podnikání, jelikož využívají všechny pokročilé funkce systému Windows 10, aby vás ochránily před dnešních bezpečnostními hrozbami a maximalizovaly produktivitu a možnosti správy pro vaše podnikání. V rámci procesu komplexního testování absolvoval počítač HP EliteDesk 705 G3 MT při návrhu řadu náročných testovacích postupů HP a byl zkonstruován tak, aby splňoval podmínky testování podle standardu MIL-STD 810G. Nebyly opomenuty ani možnosti zabezpečení s aplikací HP BIOSphere s technologií SureStart, softwarem na ochranu dat HP Client Security Suite a můžete volit konfiguraci s module TPM.

      HP EliteDesk 705 G3 MT

      Praktická konstrukce

      Díky skříni, která nevyžaduje použití nářadí, můžete počítač snadno upgradovat pomocí několika zásuvek, rozšiřujících slotů PCIe, portů USB a několika konektorů. Profesionálně navržená klasická skříň Microtower umožňuje snadný přístup k portům, zásuvkám a pozicím, které jsou umístěny tak, aby byly vždy na dosah. Volitelná optická jednotka a porty USB na přední straně poskytují široké možnosti pro pohodlnou práci s digitálními médii a rychlé přenosy dat. HP EliteDesk 705 G3 dokáže snadno růst podle vašich potřeb.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD A10 PRO 8770 3.5 GHz Carrizo PRO 
      Operační paměť 
      12 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon R7 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 6xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      170 × 355 × 340 (mm)
      Hmotnost
      6.76 kg