Lenovo ThinkPad X395

18x

Notebook Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen 7 Pro 3700U 2.3 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, AMD Radeon RX Vega 10, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1184222
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X395
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad X395

      Notebook Lenovo ThinkPad X395
      Nový ThinkPad X395 vám nabízí excelentní mobilitu s jednou z nejpříznivějších kombinací výkonu a výdrže na baterii. Má k dispozici nové technologie pro vyšší produktivitu a je speciálně připraven pro profesionály s veškerým potřebným vybavením a funkcemi, které zajistí větší pohodlí a komfort při užívání, při zachování maximálního výkonu.

      • Tenký a lehký = ideální společník na cesty
      • Vysoký výkon procesoru AMD Ryzen Pro řady 3000
      • Odolná konstrukce prošla testy armádního standardu MIL-STD-810G
      • Překvapivě dlouhá výdrž baterie
      • Vylepšené zabezpečení, které ocení každý profesionál

      Lenovo ThinkPad X395

      Výkon v kompaktním provedení
      13.3" notebook ThinkPad X399 využívá moderní více jádrové procesory AMD Ryzen Pro řady 3000, které disponují skvělým výkonem pro náročný multitasking. Jejich výkon ještě podpoří použitá paměť DDR4 a SSD pevné disky v provedení SATA nebo PCIe NVMe. Potěšeni budou především nároční firemní zákazníci a uživatelé, kteří jsou často na cestách. Notebooky ThinkPad X395 mají nízkou hmotnost, malé rozměry, ale přesto excelentní výkon.

      Lenovo ThinkPad X395

      Společník na cesty
      Za pomoci notebooku ThinkPad X395 budete vždy maximálně produktivní. Notebook se samozřejmě skvěle hodí na cesty díky tenkému provedení s tloušťkou necelých 17 mm, celkově kompaktní a odolné konstrukci i nízké hmotnosti v rozmezí 1.28 až 1.37 kg (v závislosti na konfiguraci).

      Lenovo ThinkPad X395

      Skvělá výdrž baterie
      Překvapivá je navíc i výdrž při práci na baterie, které činí až 14.5 hodin (48 Wh baterie, test MobileMark 2014, v závislosti na způsobu použití a konkrétní konfiguraci). Navíc ji s technologií RapidCharge nabijete z 0 na 80% za pouhou hodinu (při použití s 65W USB Type-C nabíječkou).

      Lenovo ThinkPad X395

      Široké možnosti konektivity
      Hlavní devizou v oblasti konektivity je přítomnost rozhraní USB Type-C Gen 2, které podporuje připojení displejů s vysokým rozlišením a napájení Power Delivery. Notebooku nechybí ani rozhraní USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1 a Gen 2 a samozřejmě máte k dispozici důležitou síťovou konektivitu pomocí bezdrátového Wi-Fi a kabelového Gigabit Ethernet (přes volitelný adaptér ThinkPad Ethernet Extension Cable Gen 2). Nechybí Bluetooth a v závislosti na konfiguraci může notebook obsahovat i připojení 4G/LTE. Pro připojení externího zobrazovacího zařízení využijete rozhraní HDMI.

      Lenovo ThinkPad X395

      Odolný dle armádních standardů
      Svou konstrukcí se ThinkPad X395 řadí mezi nejodolnější zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům MIL-STD-810G, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách podle mnoha různých parametrů.

      Lenovo ThinkPad X395

      Zabezpečení podnikové úrovně
      ThinkPad X395 může být vybaven volitelnou čtečkou otisků prstů, se kterou získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc je vybaven také technologií dTPM 2.0 (Trusted Platform Module). Mezi další volitelné možnosti patří také čtečka čipových karet, nebo IR kamera. ThinkPad X395 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

      Lenovo ThinkPad X395

      Komunikujte a bavte se
      Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a dvojicí mikrofonů bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí. Vybrané modely pak mohou být vybaveny také IR kamerou se závěrem ThinkShutter, pro identifikaci pomocí tváře. Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Audio Premium. 

      Lenovo ThinkPad X395

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD Ryzen 7 PRO 3700U 2.3 GHz 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon RX Vega 10 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      312 × 16.9 × 217 (mm)
      Hmotnost
      1.3 kg