ASUS ROG Strix GL502VM

0x

Notebook ASUS ROG Strix GL502VM - Intel Core i7 7700HQ 2.80 GHz, 12 GB, 1128 GB Kombinované, nVidia GeForce GTX 1060, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1182214
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS ROG Strix GL502VM
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Herní notebook ASUS ROG Strix GL502
      Tenký a lehký herní notebook ASUS ROG Strix GL502 zaujme designem i výkonem, a dokáže uspokojit vaši vášeň pro hry. Excelentní výkon herního notebooku ROG Strix GL502 dodávají procesory Intel Core v kombinaci se samostatnou herní grafickou kartou a u vybraných modelů také SSD diskem. Se síťovým software GameFirst III získáte plynulé online hraní bez sekání a zvuk Bang & Olufsen ICEpower vytvoří dokonalou atmosféru.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Excelentní výkon
      Notebook ROG Strix GL502 je nekompromisní svým výkonem pro hraní her a problémy mu nebudou dělat ani žádné další činnosti, jako např. tvorba multimediálního obsahu, nebo práce s videem a grafikou. Kombinace procesorů Intel Core 7. generace a dedikované grafiky NVIDIA GeForce GTX 10-series je zárukou skvělých zážitků v nejnovějších hrách a umožní vám provozovat náročné aplikace pro tvorbu. Grafické karty GeForce GTX vám poskytnou plynulý obraz i v těch nejnáročnějších situacích. To vše může být u vybraných modelů doplněno také SSD disky s technologií PCIe x4. I přes vysoký výkon však notebooky zůstávají mobilními nástroji, které si uživatel vezme kamkoliv s sebou.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Grafický výkon ve znamení GeForce GTX 10-series
      V notebooku ASUS ROG Strix GL502 je osazena nejnovější grafická karta postavená na moderním grafickém čipu, který náleží k nejvýkonnější řadě GeForce GTX 10-series a poskytuje ohromující herní zážitky. Dokáže nabídnout dostatek výkonu pro virtuální realitu s dokonale plynulým zobrazením.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Dokonalý obraz
      Obraz displeje je čistý, velmi ostrý a s dokonalými barvami díky inovativním technologiím a použitým panelům Full HD nebo dokonce Ultra HD s širokými pozorovacími úhly, které jsou navíc opatřeny vrstvou zabraňující nepříjemným odleskům. Všemožná nastavení zobrazení a parametrů ASUS Splendid vylepšují obraz k dokonalosti s těmi nejlepšími vizuálními efekty.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Inteligentní systém chlazení
      Chladicí systém Hyper Cool Duo-Copper využívá systém heat pipes a dvojí ventilátor pro chlazení CPU a GPU nezávisle na sobě. Tato konstrukce zajišťuje maximální účinnost chlazení dodává notebookům ROG Strix GL502 stabilitu potřebnou pro intenzivní herní využití.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Zvuk, který vás vtáhne do hry
      Notebook je vybaven špičkovými zvukovými technologiemi Bang & Olufsen ICEpower a Asus SonicMaster, které vás doslova vtáhnou do dění ve hře. S  vyladěnými reproduktory se silným zvukem může být i mobilní hraní dokonalým zážitkem ve všech směrech.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Design vhodný pro herní nadšence
      V případě ASUS ROG Strix GL502 by se nejednalo o notebook s herním zaměřením, kdyby tomu neodpovídal nejen design, ale i propracované detaily. Za všechny je třeba jmenovat alespoň podsvícenou klávesnici se zvýrazněnými klávesami WASD, nebo speciální síťový software GameFirst III vám zprostředkuje plynulé online hraní bez sekání, jelikož upřednostní datové toky, které jsou využívány při hře.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Herní centrum ROG
      Vyhledávejte informace o systému a upravujte nastavení prostřednictvím jediného rozhraní v podobě herního centra ROG. Integrované řídicí centrum ROG vám poskytuje přístup ke všem funkcím, které potřebujete.

      ASUS ROG Strix GL502VM

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7700HQ 2.80 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      12 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      390 × 23.5 × 266 (mm)
      Hmotnost
      2.25 kg

      Notebook ASUS ROG Strix GL502VM je zařazen také v těchto kategorií: