ASUS TUF Gaming FX504GM

29x

Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Intel Core i7 8750H 2.2 GHz, 16 GB, 1128 GB Kombinované, nVidia GeForce GTX 1060, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1181944
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM
      Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Fotka 1/6Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Fotka 2/6Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Fotka 3/6Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Fotka 4/6Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Fotka 5/6Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      NOVÁ HERNÍ KAPITOLA
      SKUTEČNĚ POHLCUJÍCÍ ZÁŽITKY. JEŠTĚ VĚTŠÍ ODOLNOST.
      ASUS TUF Gaming FX504 je výkonný notebook Windows 10, který kombinuje dokonalé herní vlastnosti se zvýšenou odolností, která přesahuje běžné standardy. Patentovaný systém Anti-Dust Cooling (ADC) zajišťuje dlouhou životnost a stabilní výkon, zatímco úžasný panel 120 Hz (dle konfigurace) a 7.1-kanálový prostorový zvuk dokonale zabaví vaše smysly — FX504 je tou správnou volbou pro všechny vaše potřeby za přijatelnou cenu!

      PRVNÍ HERNÍ TUF LAPTOP
      Odolný a lehký FX504 je prvním notebookem v rodině TUF Gaming. Je naplněný duchem The Ultimate Force (TUF) a navržen tak, aby nahnal strach všem nepřátelům. Výkonný, přenosný a odolný všestranný přístroj FX504 dokáže s lehkostí hrát nejnovější hry, nabízí dokonalé možnosti multitaskingu a přitom poskytuje bezkonkurenční houževnatost a trvanlivost a poskytne vám tak dokonalé herní zážitky v mnoha nadcházejících letech. Patentovaný systém Anti-Dust Cooling chrání laptop proti prachu a zajišťuje potřebné chlazení pro hry náročné na grafický výkon a prodlužuje životnost stroje tím, že odvádí škodlivé částice prachu a nečistoty ven. Ať už používáte FX504 pro hry nebo dlouhé hodiny na pracovišti, vydrží vám rozhodně déle i díky životnosti 20 milionů úhozů kláves, což je dvojnásobek průmyslového standardu. FX504 je navržen tak, aby vynikl za každých okolností — vyberte si ze čtyř různých druhů designu, které odpovídají vaší osobnosti a stylu. FX504 je mimořádně náročný a má vše, co potřebujete pro práci nebo vaše hry.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      VEBERTE SI STYL PODLE VAŠÍ CHUTI
      FX504 byl vytvořen pro intenzivní hraní a efektivní multitasking. Ukažte světu, že jste hráč, nebo si vyberte profesionální elegantní vzhled. FX504 je k dispozici ve čtyřech různých provedeních, které vyhovují vaší osobnosti a stylu. Jeho kovová povrchová úprava Premium Steel dokonce obsahuje i zářící červené logo ASUS — dokonalé ztvárnění hodnot společnosti.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      VÍCE TVRDÉ PRÁCE I VÍCE HER
      FX504 je vybaven nejnovější generací procesoru Intel® Core™ i7-8750H a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti s plnou podporou Microsoft® DirectX® 12, vše zabalené do impozantně 2,5 cm štíhlého šasi s hmotností pouhých 2,3 kg. Ať už potřebujete zvládnout v práci nebo ve škole více věcí najednou, užijte si filmy, hudbu nebo hry na cestách — FX504 má dostatečný výkon!

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      Nekompromisní herní platforma
      Každý si zaslouží skvělé herní zážitky. Proto jsme vytvořili rychlý a výkonný GeForce® GTX 1050. Nyní můžete svůj laptop přeměnit na opravdovou herní platformu, která je vybavena technologií NVIDIA Pascal™ — nejmodernější architekturou grafické karty, která byla kdy vytvořená. Je nabitá inovativními technologiemi NVIDIA Game Ready, které umožňují každému hráči zažít nejnovější herní tituly v celé své slávě.

      Výkon
      Tento pokročilý grafický procesor zvyšuje výkon her s vysokým rozlišením ve srovnání s GPU předchozí generace. Je vytvořen s nejnovějšími technologiemi a podporuje funkce DirectX 12, které zajišťují super-rychlé, plynulé a výkonné hry.

      Technologie, které mění svět her
      Zachyťte a sdílejte fotografie zachycené při hře v profesionální kvalitě díky technologií NVIDIA Ansel™. Sledujte, jak živá je každá hra díky novým inovacím NVIDIA GameWorks™, které poskytují opravdový filmový zážitek.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      NECHTE SE VTÁHNOUT DO HRY
      FX504 je vybaven ultra-rychlým širokoúhlým 120Hz displejem (dle konfigurace) s úhlopříčkou 15,6 palce. Díky době odezvy 3ms a schopností zobrazovat 120 snímků za sekundu se na displeji objevují živější filmy a hry běží plynuleji — poskytují vizuální zážitek, který vás vtáhne přímo do centra dění. Ve srovnání se standardními 60Hz panely vám panel s frekvencí 120Hz umožňuje okamžitě reagovat na to, co se děje na obrazovce, takže získáte výhodu zejména v hrách náročných na rychlost vaší reakce. Jeho široký barevný gamut s 130% sRGB (ekvivalentní 94% NTSC) zajišťuje také velký kontrast a barevnou konzistenci. Panel má matný povrch, který prakticky eliminuje rušivé oslnění nebo odrazy.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      VYLEPŠENÉ CHLAZENÍ A DELŠÍ ŽIVOTNOST
      Architektura chlazení modelu FX504 výrazně prodlužuje jeho životnost a poskytuje stabilní výkon pro náročné hry a aplikace na grafiku, přičemž technologie HyperCool kombinuje patentovaný samočistící systém ADC s přizpůsobitelnou funkcí Fan Overboost. Díky schopnosti odvodu škodlivých prachových částic a nečistot z šasi prostřednictvím dvou speciálních tunelů je systém ADC mistrovským dílem, které funguje jako imunitní systém notebooku — zabraňuje zanesení tepelných žeber a zvyšuje se tak stabilita a životnost systému. Nastavitelná funkce ventilátoru Overboost je speciálně navržena tak, aby vyhovovala požadavkům na multitasking. Vybírejte mezi třemi různými režimy, abyste našli perfektní rovnováhu mezi výkonem ventilátoru a hladinou hluku. Pár měděných tepelných trubek a systém s dvojitým ventilátorem chladí procesor a grafickou kartu nezávisle, zatímco design šasi zvyšuje díky optimalizovanému proudu vzduchu tepelnou účinnost až o 27% oproti standardním řešením. Ventilátor je umístěn hned pod skupinou kláves WASD, aby i vaše klávesnice zůstala během dlouhých herních maratonů v pohodě.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      PROTIPRACHOVÉ TUNELY
      Exkluzivní vnitřní konstrukce zaručuje, že prach a nečistoty opouštějí šasi dvěma protiprachovými tunely umístěnými na okrajích ventilátorů. Kumulování prachu mezi žebry nebo uvnitř šasi je běžným problémem a vede ke snížení chladicího výkonu, vysoké spotřebě baterie díky přetíženým ventilátorům a může dokonce poškodit systém. Otevření šasi může způsobit zánik záruky a dát počítač do opravy je časově náročné a drahé řešení. Patentovaný systém Anti-Dust Cooling zabraňuje hromadění prachu na tepelných žebrech, což zaručí dlouhou životnost i spolehlivost.

      FAN OVERBOOST
      Jediným stisknutím funkčního tlačítka můžete rychle a snadno vybrat ze tří režimů výkonu ventilátorů, abyste mohli řídit hladinu hluku a spotřebu energie. Režim Fan Overboost inteligentně zvyšuje výkon ventilátoru při navýšení teploty CPU a GPU, aby se zajistila stabilita systému a udržovala se vysoká frekvence při hraní her. Tichý režim omezuje hladinu hluku a spotřebu energie, což je ideální pro méně náročné úkoly, jako je prohlížení internetu nebo běžná práce. Vyvážený režim kombinuje to nejlepší z obou světů tím, že poskytuje stabilní výkon ventilátorů při mírné hladině hluku a spotřebě energie.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      OPTIMALIZOVANÝ TOK VZDUCHU
      Každá část FX504 je využita ke zlepšení stability a účinnosti systému. Inovativní a patentovaný lichoběžníkový kryt nezakrývá výfukové větracími otvory a zvyšuje tak tepelnou účinnost až o 27% oproti standardním krytům na běžných laptopech.

      NÍZKÉ TEPLOTY PŘI HRANÍ
      Důmyslně umístěné ventilátory pod oblastí skupiny kláves WASD zajišťují, že klávesnice zůstane dokonale chladná i během dlouhých herních maratonů.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      POHLCUJÍCÍ 7.1- KANÁLOVÝ PROSTOROVÝ ZVUK
      DTS Headphone:X™ nabízí dokonalý 7.1 kanálový prostorový zvuk, který umožňuje sluchátkům, externím reproduktorům a reproduktorům notebooků dodat zvuk domácího kina. Ať už hrajete hry, díváte se na filmy nebo fandíte svému oblíbenému sportovnímu týmu, DTS nabízí několik režimů, které vás zavedou přímo do srdce akce! Profil hry umožňuje zvukovému systému zpracovat zvuky přesněji než kdy předtím, což vám umožní plně si uvědomit, co se děje kolem vás, takže uslyšíte, odkud přicházejí nepřátelé, neboť technologie DTS Headphone:X dokáže věrně napodobit dojem, že jste obklopení více reproduktory. Kromě toho vestavěný ekvalizér uspokojí potřeby každého audiofila a poskytuje možnosti detailní úpravy zvuku, které vám umožní vytvořit vlastní zvukové prostředí.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      OPTIMALIZOVANÁ PRO HRY A PSANÍ
      Konstrukce každé součásti v modelu FX504 je pečlivě promyšlená a vyrobena s ohledem na dlouhou trvanlivost. Má klávesnicí inspirovanou stolním počítačem, která je perfektně optimalizována pro dlouhé hry i psaní. S životností 20 miliónů klávesových úhozů má FX504 jednu z nejtrvanlivějších klávesnic, která se v notebooku kdy nacházela, což je dvojnásobek stávajícího průmyslového standardu. Klávesy s nůžkovou konstrukcí mají povrchové zakřivení o průměru 0,25 mm a zdvih 1,8 mm pro snadné a plynulé stisknutí kláves a jsou podsvícené v nápadné červené barvě, takže jsou jasně viditelné při hře nebo práci ve tmě. Exkluzivní technologie Overstroke zajišťuje, že úhoz klávesy je zaznamenán dostatečně brzy a je tak zajištěna dostatečná přesnost a vysoký uživatelský komfort. Zvýrazněné klávesy WASD, široký mezerník a izolované klávesy se šipkami umožňují rychlé a přesné ovládání.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      20 MILIONŮ ÚHOZŮ
      Klávesnice jsou slabým místem dnešních notebooků, ať už je to kvůli neobvyklému uspořádání, nízké přesnosti nebo prostě nespolehlivosti. Průměrná rychlost psaní všemi prsty při 8.000 úhozech za hodinu (KPH) vysvětluje, proč se standardní klávesnice po několika letech používání rozpadají. Z těchto důvodů přichází FX504 s klávesnicí inspirovanou stolním počítačem a exkluzivní technologií Overstroke, přičemž každá klávesa dokáže vydržet až 20 milionů úhozů — což je dvakrát vyšší než standard. Jedná se o klávesnici, která slibuje prodlouženou životnost bez kompromisu v oblasti přesnosti a pohodlí.

      ROZLOŽENÍ INSPIROVANÉ DESKTOPY
      Nové rozložení klávesnice modelu FX504 sleduje design nejlepších klávesnic herních desktopů a poskytne vám perfektní zážitky z her a při psaní, aniž byste potřebovali externí klávesnici. Celý modul je nyní navržen s ohledem na způsob, jakým jsou vaše prsty používány k hraní a psaní, s mezerami mezi funkčními tlačítky pro snadnější identifikaci, samostatným vypínacím tlačítkem a izolovanými šipkami pro co nejpřesnější ovládání.

      EXKLUZIVNÍ TECHNOLOGIE OVERSTROKE
      Exkluzivní technologie Overstroke poskytuje každé klávese dokonale vyváženou maximální sílu stlačení 62 gramů (sílu potřebnou pro úplné stisknutí klávesy). Právě touto silou dosáhnete spouštěcího impulzu a je tak zaručena zvýšená přesnost vstupu pro větší pohodlí při psaní. Ideální funkce pro hry a dlouhé psaní.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      VYŠŠÍ RYCHLOSTI. ŠIRŠÍ POKRYTÍ.
      FX504 je vybaven jedním z nejrychlejších standardů Wi-Fi — nejnovější technologie Intel 802.11ac Wave 2 se může pochlubit rychlostí přenosu dat až neuvěřitelných 1,7Gb/s — 12x rychlejší než základní 802.11b/g/n! Navíc bezdrátová konfigurace 2x2 poskytuje až o 30% širší pokrytí než konfigurace 1x1. Streamujte své oblíbené filmy ve vysokém rozlišení nebo si zahrajte online i když bude váš FX504 vzdálen od vašeho routeru.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      NEJRYCHLEJŠÍ PEVNÝ DISK NA SVĚTĚ
      FireCuda SSHD s frekvencí 5400 ot./min je nejrychlejší dostupné řešení pro pevný disk a načítá hry více než 2x rychleji než pevný disk 1TB 5400 ot./min, který naleznete ve většině notebooků. Flash paměť FireCuda funguje jako mezipaměť a ukládá často přístupná data bez nutnosti přístupu k pevnému disku, což vede k nižší spotřebě energie, vyššímu výkonu systému a delší trvanlivosti. Poskytuje také méně hlučný a stabilnější systém. Díky kapacitě až 1TB není potřeba vymazávat staré hry, abyste uvolnili místo pro nové. Využijte co nejvíce své úložiště a dejte sbohem dlouhým čekacím dobám při startu vašeho systému a aplikací.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      PAMĚŤ INTEL OPTANE
      FX504 lze objednat s různými možnostmi ukládání. Je-li vaší preferencí rychlost, vyberte až 256 GB SATA nebo PCIe SSD, abyste snížili dobu načítání aplikací a her na absolutní minimum. Dokonce i když se rozhodnete držet tradičních pevných disků pro ukládání vaší herní knihovny, FX504 bude disponovat 16GB paměti Intel Optane™, což výrazně zvýší rychlost přístupu k datům. Funguje jako vyrovnávací paměť, což vede k rychlejším časům spouštění pro často používané soubory. Intel Optane zvyšuje celkový výkon systému až o 39% a každodenní úkoly jsou dvakrát rychlejší, takže budete mít k dispozici více času!

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      PŘIPOJENÍ FUSS-FREE
      FX504 má všechny porty, které potřebujete pro hry, produktivitu a zábavu. Jeden port USB 2.0 a dva porty USB 3.1 Gen 1 Typu A jsou určeny pro vaše herní periferie, zatímco HDMI 1.4 umožňuje připojit FX504 na externí displej. A protože jsou všechny umístěny na levé straně notebooku, vaše myš se bude držet dál od zamotaných kabelů.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      PROSTOROVÝ MIKROFON
      BUĎTE SLYŠET
      Integrovaný prostorový mikrofon odfiltruje okolní šum a zajistí jasné a ostré hlasové kontury i v hlučném prostředí. Ať už konverzujete přes Skype s přáteli, nebo hrajete online bez náhlavní soupravy, mikrofon FX504 zajišťuje, že váš hlas bude slyšet.

      ASUS TUF Gaming FX504GM

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8750H 2.2 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      NVIDIA GeForce GTX1060 6144 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      384 × 25 × 262 (mm)
      Hmotnost
      2.3 kg

      Notebook ASUS TUF Gaming FX504GM je zařazen také v těchto kategorií: