Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404

0x

Notebook Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404 - Intel Core i5 4310U 2.0 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1179279
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404

      Nervy ze železa.
      14palcový notebook vyrobený z materiálů absorbujících nárazy, který splňuje přísné požadavky armádních standardů. Tlakově utěsněný vůči písku, prachu a kapalinám.

      Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404

      Vyhoví vašim nejnáročnějším požadavkům

      Překonejte omezení: U některých úloh nevíte, kde je jejich hranice, dokud ji nepřekročíte. Proto jsme během vývoje posunuli a překonali hranice důkladnou metodologií „testování do selhání“ a třetí strany certifikují naše produkty podle vojenské normy (MIL-STD).

      Velmi pevné šasi: Tento notebook vydrží tvrdé zacházení díky šasi z pevné hořčíkové slitiny a ultra-polymerovým materiálům tlumícím nárazy.

      Nic se mu nedostane pod kůži: Všechny vstupní body jsou uzavřeny kompresním těsněním a designem dual-knife-edge, který je certifikovaný pro ochranu IP-651 před pískem, prachem a kapalinou.

      Pod tlakem zůstane chladný: Se situacemi s vysokými teplotami, si model Rugged Extreme hravě poradí. Je vyroben tak, aby vydržel extrémní teploty, díky řízení teploty QuadCool™ čtvrté generace.

      Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404

      Nejen že vše přežije, ale daří se mu.

      Skvělá viditelnost v exteriéru
      Ve všech světelných podmínkách se můžete snadno soustředit na obrazovku. Displej, který je napřímo čitelný v exteriéru, je navržen tak, aby omezil odrazy, zachovat kontrast a šetřil výdrž baterie.

      Podsvícená klávesnice s maskováním
      Díky přizpůsobitelnému podsvícení RGB (dle konfigurace) můžete přepínat mezi červeným, zeleným, modrým a bílým světlem. Klávesnice tedy zůstane viditelná, ale neruší. Klávesa maskování vám umožní zůstat v utajení a vypnout všechna světla a zvuky jedním dotykem.

      Rezistivní dotyková obrazovka
      Bez ohledu na to, jak je vaše práce tvrdá, špinavá nebo chladná, na rezistivním dotykovém displeji můžete pracovat v rukavicích i bez nich, displej reaguje na tlak prstu pomocí kapalinové odezvy.

      Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404

      Určeno pro práci všude, kde je vaše kancelář

      Možnosti sítě WiFi a širokopásmového připojení: Zůstaňte v terénu ve spojení díky možnostem sítě WiFi 802.11ac a možnostem zahrnujícím mobilní širokopásmové připojení 4G/LTE2 a vyhrazený systém GPS. (dle konfigurace)

      Dlouhá výdrž baterie: Díky dlouhé výdrže baterie se standardní 6článkovou baterií můžete pracovat dlouho bez nutnosti připojení.

      Univerzální dokování: Snadno přenášejte notebook mezi vozidly a ostatními pracovišti díky univerzálním dokovacím řešením od společností Dell a Havis, které jsou kompatibilní se všemi produkty Latitude Rugged.

      Rozsáhlá podpora zařízení: Připojte zařízení, která používáte každý den, od nejnovějších periferních zařízení USB 3.0 po starší zařízení se dvěma sériovými porty. Notebook obsahuje dva porty sítě Ethernet a volitelnou čtečku karet PCMCIA.

      Dell Latitude 14 Rugged Extreme 7404

      Výkon všude, kde je to důležité

      Vnitřní síla: Pod odolným exteriérem je výkonný procesor Intel® Core™ 4. generace, který je připraven zvládnout vaše největší úkoly.

      Multitasking jak má být: Mějte důležité úlohy stále pod kontrolou díky nejnovějším nástrojům pro produktivitu a systémem Windows 10 Pro.

      Grafický výkon: Využijte multimediálního výkonu díky možnostem samostatných grafických karet a až 16 GB velmi rychlé paměti.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4310U 2.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, 2xCOM, 2xLAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      356 × 52 × 247 (mm)
      Hmotnost
      3.85 kg