Lenovo ThinkCentre M700 10CQ MT

0x

Počítač Lenovo ThinkCentre M700 10CQ MT - Intel Core i5 6400 2.7 GHz, 8 GB, 198 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 530, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1174038
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M700 10CQ MT
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M700 10CQ MT

       

      Firemní počítač Lenovo

      Společnost Lenovo vám představuje všestranný počítač podnikové třídy ThinkCentre M700 v kompaktním provedení Mini Tower. Počítač je spolehlivý, odolný a díky své konstrukci ušetří váš pracovní prostor. Tento počítač s vámi lehce udrží krok, takže můžete naplno projevit svou kreativitu. Počítač je velmi schopným partnerem pro vaše podnikové aplikace a multitasking.

      Lenovo ThinkCentre M700 10CQ MT

      Potřebný výkon pro firemní aplikace

      Počítače ThinkCentre M700 v provedení Mini Tower jsou vybaveny kvalitním a výkonným hardwarem. Za pomoci procesorů Intel, v závislosti na modelu až Core i7 6. generace (dle konfigurace), je počítač připraven splnit vaše každodenní očekávání. Zabudované technologie poskytují vysoký výkon a v kombinaci s velkokapacitními pevnými disky nebude nejmenší problém uložit neuvěřitelné množství uživatelských dat a obsahu, nebo s disky SSD (dle konfigurace) zažít excelentní rychlost startu systému a aplikací. V případě potřeby vyššího grafického výkonu můžete zvolit provedení s diskrétní grafickou kartou.

      Kvalitní zabezpečení

      ThinkCentre M700 MT obsahuje jedny z nejlepších nástrojů zabezpečení. Počítač může být vybaven spínačem pro detekci vniknutí do šasi, který upozorní uživatele na jakékoliv neoprávněné pokusy o otevření šasi. K dispozici jsou také konfigurace s fyzickým zabezpečením pomocí kabelového zámku, volitelné konfigurace s modulem TPM a možnost uzamknutí portů USB proti neoprávněnému použití USB paměťových zařízení. Stačí si jen vybrat konfiguraci jakou vyžadujete.

      Lenovo ThinkCentre M700 10CQ MT

      Inovativní systém chlazení

      Inteligentní technologie chlazení Intelligent Cooling Engine 3.0 je navržena tak, aby poskytovala ideální rovnováhu mezi teplotou a tichým chodem zařízení. V rámci dvou optimalizovaných nastavení upřednostňujících buď lepší chlazení, nebo tichý chod si můžete vybrat požadovaný režim, přesně podle vašich požadavků.

      Šetří energii i náklady

      Nástroj Lenovo Desktop Power Management kontroluje spotřebu energie počítače a pomáhá vám tak šetřit energii a náklady. Kromě toho certifikace, jako například ENERGY STAR 6.1, a napájecí zdroj s vysokou účinností přispívají k ochraně planety.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6400 2.7 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      198 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 530 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      175 × 406 × 413 (mm)
      Hmotnost
      12.5 kg