Lenovo ThinkCentre M73z AiO

59x

Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Intel Pentium G3220 3.0 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 20 palců 1600 x 900 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1173353
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Fotka 1/6Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Fotka 2/6Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Fotka 3/6Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Fotka 4/6Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Fotka 5/6Počítač Lenovo ThinkCentre M73z AiO - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M73z AiO


      VÝKON PRO PODNIK S LENOVO AIO

      ThinkCentre M73z 20“ all-in-one nabízí vašemu podniku silný výkon a silné zabezpečení v elegantním, úsporném balení. Dělejte business ThinkCentre all-in-one způsobem.

       

       Lenovo ThinkCentre M73z AiO

      Úsporný, ergonomický design

      Oživte svůj pracovní stůl a snižte potřebný prostor až o 80 procent ve srovnání s tradičními konfiguracemi stolních počítačů. Integrovaný napájecí zdroj znamená, že jeden kabel je vše, co potřebujete. Tento multifunkční přístroj obsahuje ergonomicky navržený držák VESA a řadu stojanů pro maximální pohodlí uživatele z kompaktního prostoru. Přední VoIP, zapojte se do křišťálově čistých telekonferencí pomocí softwaru a hardwaru optimalizovaného pro Skype, VoIP, včetně webové kamery 720P HD (dle konfigurace).

      Solidní zabezpečení a správa

      M73z nabízí jeden z nejlepších bezpečnostních nástrojů, které jsou k dispozici v oboru, včetně deaktivace portů USB, což pomáhá předcházet riziku krádeže dat a zabezpečení sítě před neoprávněným použitím úložných zařízení. Modul TPM (Trusted Platform Module) šifruje data a klíčové informace, jako jsou hesla a digitální certifikáty, další zabezpečení aplikací, elektronických transakcí a online komunikace.

       Lenovo ThinkCentre M73z AiO

      Přepínač fyzického fotoaparátu a USB 3.0

      Zamkněte webovou kameru pro zaručené soukromí při práci nebo při konferencích. Super rychlé USB 3.0 umožňuje až 10krát rychlejší přenos souborů, což umožňuje rychlé kopírování velkých mediálních souborů, stejně jako bezproblémové propojení audio a video periferií. Zpětně kompatibilní se zařízeními USB 2.0.

       Lenovo ThinkCentre M73z AiO

      View Management Utility

      Využijte více aktivních displejů a vychutnejte si rychlejší multitasking: rozšířená pracovní plocha a snazší navigace mezi aplikacemi pomáhají snižovat počet chyb a zvyšovat produktivitu při rozšiřování pracovní plochy na více displejů. Certifikace EPEAT Gold a ENERGY STAR, šetřete energii a snižte náklady na spotřebu energie - dobré pro životní prostředí a váš konečný výsledek. 

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium G3220 3.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      20" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      WiFi 
      Velikost 
      All In One 
      Rozměry zboží
      510 × 422 × 245 (mm)
      Hmotnost
      8.9 kg