Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

12x

Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray - 16 GB, 4 palců 1136 x 640 px, 88 g

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1172975
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Krásně navržený. Klidně na něm můžete oči nechat.
      Když iPod touch uvidíte poprvé, nebudete věřit svým očím. Ale když ho vezmete do ruky, teprve vám dojde, jak je neuvěřitelný. Neváží skoro nic, a přesto není žádná muší váha: stále zvládá všechny hry, surfování, posílání zpráv a všechno ostatní, co milujete. Ovšem s daleko větší lehkostí.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      4palcový Retina displej. Velká zábava.
      iPod touch má 4palcový Retina displej, na kterém máte krásný prostor pro veškerou zábavu. Vaše myšky v automobilových závodech, playlist na dance party, oblíbený web – vše je ostré, živé a dokonale skutečné. Navíc se displej skvěle hodí pro širokoúhlé HD filmy, které se na něm přehrávají bez černých pruhů.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Dvoujádrový čip A5. Radost z výkonu.
      Je to nejvýkonnější iPod touch vůbec. Dvoujádrový čip A5 má proti předchozí generaci dvojnásobný výpočetní výkon a až sedminásobný grafický výkon. Proto hry reagují okamžitě a vypadají realisticky. Samurajský šerm je ostřejší než dřív a úniky před zombie vrcholně plynulé. A protože je čip A5 energeticky šetrný, užijete si skvělou výdrž baterie: až 40 hodin hudby nebo 8 hodin videa na jedno nabití. (dle využití) Takže můžete šermovat, sekat a závodit do sytosti. A taky poslouchat, sledovat a prohlížet.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Hudba a iTunes
      Nová písnička, kterou si pouštíte stále dokola. Indie záležitost, co vám doporučil kamarád. Klasická rocková deska, kterou milovali vaši – a vy nakonec taky. Vaše knihovna hudby je jen vaše a na iPodu touch si ji můžete pouštět podle chuti. A protože v iTunes máte všechny hudební žánry na dosah, snadno najdete ideální skladbu pro jakoukoli náladu – nebo místnost či auto.

      Video
      Filmy na iPodu touch nikdy nevypadaly tak dobře. Na 4palcovém Retina displeji se videa přehrávají v opravdu širokoúhlém formátu. Díky saturaci silnější o 44 procent barvy doslova září. A když dostanete chuť na film, nad kterým se vaši kamarádi nemůžou přestat rozplývat, jednoduše si ho do iPodu touch stáhněte z iTunes Storu.

      iCloud
      Když si do iPodu touch stáhnete z iTunes Storu hudbu, aplikace, filmy a knihy, iCloud se postará o to, abyste tento obsah měli i ve svých ostatních zařízeních – iPhonu, iPadu, Macu nebo PC. Nikdy tak nemusíte připojovat kabely nebo obsah kopírovat při manuální synchronizaci. Je to skutečně snadné.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Výchozí aplikace. Narvaný zábavou.
      Nejde jen o to, co si do něj můžete stáhnout. Jde také o to, co v něm už máte. iPod touch je vybavený systémem iOS 9 a neustále se rozrůstající sadou užitečných výchozích aplikací. Neomezeně posílejte textovky službou iMessage přes Wi‑Fi. Sledujte každý výraz kamaráda při videohovoru FaceTime. Vyřizujte e‑maily v Mailu a prohlížejte web v Safari. iOS 7 navíc přidává i Ovládací centrum, AirDrop a další. Nejnovější možná verze operačního systému iOS je 9.3.5 pro pátou generaci iPodu.

       

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Sdílení a nepřetržité spojení. Víte, co se děje, když se to děje.
      S iPodem touch můžete ještě snáz a rychleji udržovat kontakt díky integraci Facebooku a Twitteru, hovorům FaceTime, zprávám iMessage a dalším.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      iMessage
      Posílejte bezplatné textovky ostatním uživatelům iOS pomocí iMessage přes Wi‑Fi. Textovka sem. Textovka tam. Můžete poslat i fotku nebo vtipné video. Protože jsou zprávy neomezené, nemusíte šetřit detaily.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Bluetooth. Utrhněte se ze řetězu.
      Protože je v iPodu touch zabudovaný Bluetooth, spárování s Bluetooth sluchátky nebo reproduktory je hračka. A jestli máte v autě zvukový systém s Bluetooth, můžete si přes něj pouštět písničky rovnou z iPodu touch. Takže vám neunikne ani takt.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray

      Konektor Lightning. Malý. Chytrý. Odolný. Oboustranný.
      Nejtenčí, nejlehčí iPod touch by nešlo zkonstruovat bez zásadního předělání konektoru, kterým ho nabíjíte. Konektor Lightning je malý a chytrý a díky samostatně prodávanému adaptéru 30pinového konektoru pro Lightning bude váš nový iPod touch fungovat i s věcmi, které už máte.

      Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray 

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      16 GB
      Displej 
      4" LCD s rozlišením 1136 x 640 - dotykový 
      Rozhraní 
      Sluchátka 
      Výbava 
      WiFi, Bluetooth, Fotoaparát, Webkamera 
      Rozměry 
      123.4 x 58.6 x 6.1 mm 
      Hmotnost 
      88 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      58.6 × 123.4 × 6.1 (mm)
      Hmotnost
      88 g

      Produkt Apple iPod Touch 5th 16GB Space Gray je zařazen také v těchto kategorií: