Razer Mamba

7x

Razer Mamba - Skvělá herní myš s precizním 5G laserovým senzorem, Ultrapolling až 1000Hz, 9 programovatelných tlačítek, synchronizovatelné RGB podsvícení Chroma, bezdrátové i kabelové připojení

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Razer
Kód:1170536
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       Razer Mamba
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Razer Mamba

      Herní myš Razer Mamba
      S herní myší Razer Mamba získáte do rukou opravdovou zbraň, která zničí vaše protivníky. Je vybavena tou nejlepší technologií snímání s naprostou přesností a nastavitelným odporem tlačítek. Užijte si možnost velmi jemného nastavení rozlišení a skvělé možnosti programování. Poskytuje možnost bezdrátového i kabelového připojení a s RGB Chroma podsvícením bude ozdobou každé herní akce.

      Razer Mamba 

      Precizní 5G laserový senzor
      Požadavky na herní myš jsou jasné - rychlé a přesné snímání pohybu, schopnost vyrovnat se s rychlými pohyby apod. Díky novému senzoru 5G získáte přesné ovládání na jakémkoliv povrchu. Snímač nabízí rozlišení až 16000 dpi s bezkonkurenčně přesným snímáním, které ostatní myši nejsou schopny nabídnout.

      Razer Mamba 

      Nastavitelný odpor tlačítek
      Ať už dáváte přednost menšímu odporu tlačítka při klinutí, nebo potřebujete cítit odpor, tak Razer Mamba vám poskytne dokonalý pocit. Hyperesponse tlačítka přichází s nastavitelným Click Force mechanismem, který umožňuje vyladit odpor přesně podle vašich potřeb.

       Razer Mamba

      Chroma lighting
      Mamba 2015 přináší široké spektrum barev (16,8 milionu) pro podsvícení senzoru, kolečka a dalších prvků. Zvolte si dle situace elektrizující modrou, pastelově růžovou či typicky zelenou. Vše si nastavíte snadno a jednoduše pomocí software Razer Synapse.

       Razer Mamba

      Software Razer Synapse 2.0
      Myš podporuje technologii Razer Synapse 2.0, což je intuitivní proprietární software, který funguje jako mozek Mamba 2015. Umožňuje programování tlačítek, automatickou synchronizaci nastavení herní myši na cloud serveru a stažení nejnovějších ovladačů a firmware.

      Parametry a specifikace

      Barva 
      černá 
      Senzor 
      Laser 
      Připojení 
      Bezdrátové 

      Produkt Razer Mamba je zařazen také v těchto kategorií: